Pamela Anderson, pictorial sexy în lenjerie intimă la aproape 50 de ani

pamela.jpg

pamela
Pamela Anderson, pictorial sexy
Instagram

Pamela Anderson parcă întinerește. La aproape 50 de ani, vedeta uimește cu trupul său, dar mai ales cu formele sale. Recent aceata a revenit în atenția tuturor, realizând un pictoril sexy cu ea, în lenjerie intimă, toți internauții putând să o admire și să o invidieze pentru trupul său de zeiță.

Pamela Anderson a rămas aceeași blondă sexy care făcea furori în costumul de baie roșu, prin anii 90, în serialul ”Baywatch”. Chiar dacă lumea modelingului este asaltată de tinere, care mai de care mai frumoase și mai dotate și cu trupuri, care mai de care mai sexy, Pamela încă este luată în calcul pentru diferite campanii de promovare a noilor colecții de lenjerie intimă. Drept dovadă, brandul de lenjerie intimă Coco de Mer a preferat-o pe ea să promoveze noua linie de lenjerie.

anderson.jpg

pamela
Pamela Anderson, pictorial sexy
Instagram

 

Pamela este o personalitate iconică și un sex simbol al showbiz-ului american, dar și al întregii lumi. Noua colecție Coco de Mer îmbrățișează erotismul, eleganța, puterea și grația, Pamela fiind cea mai bună alegerea pentru promovarea conceptului.

coco_de_mer.jpg

pamela
Pamela Anderson promovează erotismul, grația, eleganța și puterea
Instagram

 

În prezent, Pamela Anderson este brand ambasadorul oficial al Coco de Mer, de aceea o vom vedea din ce în ce mai des asociată cu acest brand, în campaniile lor publicitare.

lenjerie.jpg

pamela
Pamela Anderson este noul brand ambasador al Coco de Mer
Instagram

 

Pamela își etalază formele care au făcut-o celebră și cu care a frânt multe inimii, mulți masculi râvnind la ele.

coco.jpg

pamela
Pamela Anderson este o personalitate iconică
Instagram

 

În vară starleta canadiană va împlini 50 de ani. Nici n-ai zice, la cum arată. Cert este că blondina este într-o formă de zile mari, având grijă de trupul său ca de un templu, motiv pentru care ”ia nasul” multor dive mult mai tinere.

Loading...
 
 

Citește și