Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului

olivia_newton_john.jpg

Nu se lasă învinsă
De peste 30 de ani se luptă cu boala
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Olivia Newton-John, 73 de ani, a dezvăluit că de 30 de ani se bate cu cancerul la sân, care a ajuns în stadiul IV, cu ajutorul cannabisului. O ajută în bătălia contra cancerului cannabisul, pe care îl cultivă acasă.

Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului. Artista a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV de patru ani. Ea a acordat recent un interviu emoționant despre bătălia pe care o duce cu această cumplită boală cu care a fost diagnosticată prima oară în urmă cu aproape 30 de ani. Olivia a zis că se consideră o persoană norocoasă pentru că a reușit să se lupte cu cancerul și să nu se lase învinsă. ”Am zile proaste, am durerile mele, dar cannabisul pe care soțul meu îl cultivă are un aport uriaș în a face față răului”, a spus vedeta.

 

Cannabisul îi alină durerea

Olivia Newton-John se luptă cu o formă agresivă de cancer la sân și a anunțat, la finele lui 2019, că metastazele s-au răspândit în tot corpul. Ea a fost prima dată diagnosticată cu cancer la sân în 1992, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. Olivia Newton-John a dezvăluit doar că foloseşte canabisul ca remediu, care îi mai alină durerea. De asemenea, o ajută să doarmă. Cannabisul este cultivat în ferma soțului său, John Easterling (69 de ani), de la casa lor din California, SUA, unde acest drog e legal. Olivia e căsătorită cu Easterling din 2008. Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cântăreţul britanic Robbie Williams şi-a găsit „jumătatea". Olivia Newton-John a dezvăluit, recent, că a văzut o farfurie zburătoare şi că este convinsă că extratereştrii există. Neobişnuita întâlnire a avut loc în timpul adolescenţei.

  • Se luptă din nou cu cancerul! Cântăreaţa Olivia Newton-John a dezvăluit că boala a recidivat a treia oară. În urmă cu 26 de ani, vedeta a fost obligată să-şi întrerupă cariera pentru câţiva ani ca să se trateze.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5