O super actriță, la pământ din cauza divorțului. Uite cum a ieșit pe stradă!

geena_davis.jpg

geena davis
Geena Davis, de nerecunoscut după ce divorțul ei a devenit public
foto: Hepta

La numai două zile după ce a fost dezvăluit divorțul de bărbatul cu care a fost căsătorită 16 ani și cu care are trei copii, Geena Davis a fost fotografiată desculță, în pijama, în fața vilei actriței din Pacific Palisades.

Cu o cafea și un ziar în mână, cu ochii cârpiți de somn, desculță, îmbrăcată în pijama, Geena Davis a lăsat impresia unei femei învinse, la numai două zile după ce în presă au apărut informații legate de divorțul de cel de-al patrulea soț al ei.

Actrița de 62 de ani premiată cu Oscar și cu Globul de aur purta încă pe inelarul mâinii stângi ceea ce părea a fi o verighetă.

geena_davis_hepta_3579639.jpg

geena davis
Geena Davis s-a dus desculță și în pijama după cafea
foto: Hepta

 

Jurnaliștii de la TMZ au anunțat primii că medicul neurochirurg Reza Jarrahy a divorțat de actrița din ”Thelma și Louise” în noiembrie, anul trecut, invocând ”neînțelegeri ireconciliabile”, după 16 ani de căsnicie.

Iraniano-americanul de 47 de ani a cerut sprijin financiar și custodia celor trei copii ai cuplului, fiica Alizeh (16 ani) și gemenii Kian și Kaiis (14 ani).

Pentru Geena Davis acesta este al patrulea divorț. Actrița a mai fost căsătorită cu regizorul Renny Harlin (1993-1998), cu actorul Jeff Goldblum (1987-1990) și cu restauratorul de artă Richard Emmolo (1982-1983).

Loading...

Citește și

  • Nu are noroc în dragoste! Actriţa Geena Davis divorţează de al patrulea soţ, Reza Jarrahy. El a depus deja actele de divorţ în urmă cu trei zile. Fostul soţ îi cere pensie alimentară după 17 ani de căsnicie.

  • brad pitt angelina jolie

    Cuplul de aur de la Hollywood s-a destrămat după 12 ani de iubire pătimașă, iar toți ochii sunt acum ațintiți asupra foștilor parteneri de viață ai celor doi, în așteptarea unei reacții la vestea anului. Dacă fosta soție și fosta logodnică a lui Brad Pitt au preferat discreția, una din primele iubite ale actorului a comentat divorțul acestuia de Angelina Jolie.