O mai ții minte pe Anastacia? Cum arată acum cântăreața care a învins cancerul de două ori

hepta_1212039.jpg

anastacia cantareata emisiune cancer
Anastacia avea un succes colosal în 2000
foto: Hepta

În anul 2000, Anastacia (49 de ani) era una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din lume. Frumusețea, dar și timbrul ei inconfundafil, i-au adus celebritatea, iar fanii abia așteptau s-o vadă live pe scenă.

În 2003 însă, Anastacia lua o pauză forțată în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album. Credea că lucrurile s-au așezat pentru ea, dar zece ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic: cancer mamar.

anastacia2.jpg

anastacia
Anastacia a învins cancerul în repetate rânduri
Foto: Instagram
 

hepta_3482710.jpg

anastacia cantareata emisiune cancer
Anastacia e o adevărată luptătoare
foto: Hepta
 

Drumul greu al Anastaciei a inclus cinci operații, dar cântăreața s-a luptat apoi, după învingerea bolii de multe ori necruțătoară, să-și recapete feminitatea pe care credea că a pierdut-o pentru totdeauna. "Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice. Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut”, spune artista într-un interviu, după ce a apelat la dublă mastectomie (operație ce presupune îndepărtarea întregii glande mamare).

hepta_3482697.jpg

anastacia cantareata emisiune cancer
Anastacia a fost invitată în Italia la varianta italienească a emisiunii ”Dansez pentru tine”
foto: Hepta

 

Artista a avut în weekend o apariție wow. Anastacia a fost invitată la emisiunea ”Dancing with the stars”, din Italia și a lăsat audiența cu gura căscată. Nu doar că arată fabulos la cei 49 de ani și după lupta cu boala nemiloasă, dar se și mișcă nemaipomenit.

hepta_3482702.jpg

anastacia cantareata emisiune cancer
Anastacia a dansat alături de un concurent
foto: Hepta

 

Anastacia a dansat cu un concurent și a avut o apariție extrem de sexy. Blonda și-a reconstruit bustul și și-a etalat picioarele într-o fustă extrem de scurtă. La un moment dat, actriței i s-a văzut și lenjeria intimă datorită prizelor din coregrafie.

Ascultă aici unul dintre hit-urile artistei

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1