O internaută a râs de manichiura Juliei Roberts! Răspunsul actriţei e genial

julia-roberts-toronto-festival.jpg

julia roberts toronto festival film
Julia Roberts a ironizat o internaută care s-a luat de manichiura ei
foto: Hepta

Julia Roberts (50 de ani) a intrat de curând în rândul vedetelor active pe conturile de socializare. Actriţa are cont de Instagram şi postează fotografii pentru cei peste 1,6 milioane de fani. O internaută a râs de manichiura ei, iar răspunsul Juliei i-a amuzat teribil pe fani.

Julia Roberts are cont de Instagram de doar trei luni, iar fanii sunt în culmea fericirii. 39 de postări i-au adus Juliei Roberts peste 1,6 milioane de fani, iar aceştia o adoră mai ales pentru modul în care le dă peste nas celor care postează comentarii răutăcioase. Actriţa a pus la punct o internaută care a râs de manichiura ei, scrie Daily Mail.

julia_roberts.jpg

julia roberts
Julia Roberts a făcut un rol impresionant în filmul ”Mănâncă, roagă-te, iubește”
foto: Getty Images
 

julia-roberts-selfie-instagram.jpg

julia roberts selfie instagram
Julia Roberts postează şi selfie-uri pentru fanii de pe Instagram
foto: Instagram
 

Actriţa din „Pretty Woman” este activă în mediul online şi este la curent cu orice postare ce o are în prim-plan. De exemplu, pe un cont de Instagram un fan a făcut un colaj în care apar Julia Roberts şi Joan Crawford.

O internaută a râs de manichiura Juliei Roberts

La Festivalul de Film de la Toronto, Julia Roberts a purtat o rochie neagră, creaţie Dsquared2, asemănătoare cu cea purtată de regretata Joan Crawford. „Cine o poartă mai bine?” a fost întrebarea care însoţea colajul, iar fanii au început să-şi dea cu părerea.

julia-roberts-joan-crawford-colaj.jpg

julia roberts si joan crawford colaj instagram
Julia Roberts şi Joan Crawford
foto: Instagram

 

„Joan Crawford arată mult mai bine în opinia mea. Este mult mai rafinată, în timp ce Julia poartă o ojă neagră foarte urâtă”, a scris o femeie lângă colajul cu cele două actriţe.

Julia Roberts a ironizat-o rapid şi a avut un răspuns care i-a adus şi mai multă simpatie din partea fanilor. „De fapt este vorba despre o nuanţă bleumarin cu cristale de granat şi tonuri pământii. Asta în cazul în care doriţi să editaţi comentariul dvs. de la «lac de ungii negru urât» la «lac de unghii bleumarin cu cristale de granat». Spun doar”, a conchis actriţa. Comentariul Juliei a fost pe placul internauţilor, care au felicitat-o pentru felul în care a pus-o la punct pe „hateriţă”.

„Te iubim, Julia!”, „Ne-ai făcut ziua mai frumoasă!”, „Cel mai tare răspuns. Bravo!”, „Ha, ha...bleumarin cu cristale de granat sună minunat”, ”I-ai închis gura!” – au scris fanii pe Instagram.

Julia este mama a trei băieţi

Julia Roberts este una dintre cele mai iubite şi apreciate actriţe de la Hollywood şi totodată una dintre cel mai bine plătite vedete. Este laureată cu premiul Oscar pentru rolul din Erin Brockovich. Americanca este căsătorită cu cameramanul Daniel Moder din 2002. Cei doi au împreună trei băieţi: gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter (13 ani) şi Henry Daniel (11 ani).

 

 

loading...
Loading...

Citește și