Nu zici că le despart 30 de ani! S-au îmbrăcat la fel de sexy la Met Gala

kendall_cindy.jpg

cindy crawford kendall jenner
Kendall Jenner și Cindy Crawford la Met Gala 2016
foto: Getty Images

O legendă a modei și una dintre cele mai curtate fotomodele ale momentului s-au întâlnit luni, 2 mai, la Met Gala 2016. E drept că, dacă nu ai fi recunoscut-o din prima pe Cindy Crawford (50 de ani), ai fi putut jura că lângă Kendall Jenner (20 de ani) se afla o colegă de generație.

Cindy Crawford, unul din supermodelele anilor ’90, ar putea urca oricând pe scenă alături de tinerele modele și nimeni n-ar sesiza diferența de vârstă. Dovada am avut-o luni seară, la Met Gala, când Cindy și Kendall s-au întâlnit pe covorul roșu.

Kendall Jenner, îmbrăcată într-o rochie-sirenă, o creație Versace, cu imprimeu geometric, care-i lăsa la vedere talia subțire și umerii. Cindy Crawford, într-o ținută argintie, semnată Balmain, la fel de mulată pe corp precum rochia mult mai tinerei colege.

cindy kendall.jpg

cindy crawford kendall jenner
Cindy Crawford și Kendall Jenner la Met Gala 2016
foto: Getty Images

 

Comparată adesea cu Cindy, Kendall a recunoscut că se uită mereu cu admirație la supermodelul în vârstă de 50 de ani și a declarat că speră că, peste ani, se va bucura de viață așa cum o face Crawford, acum mama a doi copii și o prosperă femeie de afaceri.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1