Nu vă apropiaţi de ea că vă bate taică-su!

24-star-foto1-140-260-hepta_3324613.jpg

Brooke Hogan vrea să se facă fotomodel
fotografii: guliver/gettyimages/splashnews/hepta

Are 29 de ani, este o blondă sexy, dar încă nu are iubit! Brooke are toate şansele să rămână fată bătrână, fiindcă nimeni nu are curajul să se apropie de ea. Băieţii se tem de tatăl ei, legendarul luptător.

Uriaşul de doi metri şi un centimetru şi cu greutatea de 120 de kilograme, Hulk Hogan (64 de ani),  a avut grijă ca nici un peţitor să nu se apropie prea tare de fetiţa lui. Legendarul luptător şi actor este în continuare un munte de muşchi şi nu oricine i-ar face faţă la un schimb de pumni.

Aşa că viaţa amoroasă a blondei Brooke a avut de suferit. Rareori ea a fost văzută în compania bărbaţilor de vârsta ei. Atunci când iese să se distreze este însoţită mai mult de fete. Brooke Hogan nu se teme de nimic, fiindcă ştie că o apără el în orice situaţie ar fi. În plus, deşi are un aspect sexy, ea a moştenit un fizic robust şi a făcut mult sport ca să-şi antreneze muşchii. Poate să se apere destul de bine şi singură. Toată ziua se răsfaţă liniştită la soare în Miami. “Vreau să devin fotomodel, deşi nu am măsurile consacrate de manechin. Cred că a sosit timpul să se schimbe aceste standarde, fiindcă tinerele au început să se sinucidă şi să capete tulburări de alimentaţie, încercând să devină cât se poate de slabe”, spune tânăra blondă. Ea este deja cântăreaţă, actriţă şi vedetă de televiziune. Brooke a lansat două albume muzicale intitulate “Undiscovered”, în anul 2006, şi “The Redemption”, în 2009. În 2005, ea a participat la un reality show, care a înfăţişat viaţa familiei sale. În 2006, a apărut pe coperta revistei “FHM”. Ea a reuşit să adune deja 6 milioane de dolari prin propriile puteri. Brooke este fiica cea mare a musculosului Hulk Hogan, rezultată din căsătoria lui cu Linda Claridge, care a durat din 1983 până în 2009. Din aceeaşi căsnicie a mai rezultat şi un fiu, numit Nick, care în prezent are vârsta de 27 de ani. 

Zoom
Hulk Hogan, 64 de ani

 

Fiica lui Van Damme calcă pe urmele tatălui

Zoom
Bianca Bree joacă deja în filme şi e pasionată de arte marţiale

Mezina familiei lui Jean-Claude Van Damme (55 de ani) este pasionată de arte marţiale şi vrea să ducă mai departe moştenirea pe care o va primi de la tatăl ei. Bianca Bree, de 25 de ani, fiica pe care starul o are cu Gladys Portugues (58 de ani), este ambiţioasă. Tânăra actriţă este hotărâtă să îl eclipseze pe tatăl ei. Bianca s-a lansat deja în lumea cinematografiei şi a apărut chiar şi într-unele dintre filmele în care a jucat Jean-Claude Van Damme.

 

Sistine nu a avut un iubit până la 19 ani 

Zoom
Sistine Stallone este deja un manechin de succes

Fiica mijlocie a actorului Sylvester Stallone (71 de ani) şi a fotomodelului Jennifer Flavin (49 de ani), Sistine, este la 19 ani deja un manechin de succes. Ea a mărturisit că celebrul tată o susţine puternic în carieră. Cu toate acestea, starul este permanent cu ochii pe ea şi o ţine din scurt. Din această cauză, tânăra nu a avut până acum nici un iubit. Sistine face furori cu imaginile în care apare foarte sexy pentru campania „Stay Strong” iniţiată de revista Love Magazine.

 

loading...
Loading...