Nicole Scherzinger, goală și Lady Gaga, periculos de provocatoare pe covorul roșu

nicole_si_gaga.jpg

Nicole Scherzinger lady gaga
Nicole Scherzinger și Lady Gaga au întors toate privirile la un eveniment monden
Foto: Getty/Splash News

Nicole Scherzinger (38 de ani) și Lady Gaga (30 de ani) au întors toate privirile la un eveniment de decernare a unor premii în modă din Londra. Cele două cele mai celebre cântărețe pop din lume s-au întrecut în ținute extravagante.

Chiar dacă Nicole și Lady Gaga păreau că rivalizau prin piesele vestimentare îndrăznețe, ele au câștigat deopotrivă atenția fotografilor care s-au străduit să surprindă cele mai sexy ipostaze ale artistelor.

ncole_1.jpg

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a purtat o ținută foarte transparentă
Foto: Getty

Nicole Scherzinger a pășit pe covorul roșu într-o ținută unică și neobișnuită, extrem de transparentă, care a stârnit imaginația celor care au văzut-o, după cum relatează The Mirror. ținuta, sub forma unei salopete din voal, cu dungi negre, asemănătoare unei zebre, dar care a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit. Frumoasa brunetă a fost complet goală sub acel material sumar care abia dacă i-a acoperit părțile intime. Cântăreața locuiește momentan în Londra, unde filmează pentru emisiunea „X-Factor”, unde este jurat.

nicole_2_1.jpg

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a pășit aproape goală pe covorul roșu
Foto: Getty

A fost o surpriză pentru cei veniți la eveniment să o vadă pe fosta membră a trupei Pussycat Dolls într-o ținută atât de provocatoare. De regulă, toate privirile sunt ațintite asupra lui Lady Gaga, care nu are nicio ezitare în a-și arăta părțile intime în public. De această dată însă, Lady Gaga a purtat o rochie neagră, foarte lungă, dar care i-a lăsat spatele descoperit.

gaga_2.jpg

lady gaga
LAdy Gaga a purtat o rochie lungă și neagră
Foto: Splash News

Mai mult ca oricând, Lady Gaga a avut o atitudine foarte delicată și senzuală, cucerindu-i  pe toți cu silueta și privirea ei seducătoare.

gaga_1.jpg

lady gaga
I-a cucerit pe toți cei prezenți la eveniment cu senzualitatea sa
Foto: Splash News
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1