Nicole Kidman, provocatoare și senzuală, fără sutien la piscină

nicole_2.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman a pozat din nou provocator
Foto: Getty

După ce a mărturisit că i-a fost greu să accepte să pozeze provocator, acum, totul pare floare la ureche pentru Nicole Kidman, care a fost din nou modelul unui pictorial incendiar pentru o revistă. La cei 50 de ani ai săi, celebra actriță încă arată amețitor de sexy.

Nicole Kidman și-a surprins fanii la începutul acestui an când a pozat pentru coperta unei reviste într-un costum de baie care i-a arătat sfârcurile, dar de atunci, actrița pare să fi căpătat și mai multă încredere de sine și nu se mai dă la o parte din a poza provocator. Se simte bine în pielea ei, mai ales că arată cu 20 de ani mai tânără decât este în realitate.

nicole_4.jpg

nicole kidman
A renunțat la sutien și a pozat sexy în piscină, într-o rochie foarte scumpă
Foto: Instagram

Frumoasa actriță a pozat pentru coperta revistei Australia’s Stellar și a decis să renunțe din nou la sutien, fiind tare mândră de sânii săi care încă stârnesc fantezii. Unde mai pui, că fotografii i-au pus la dispoziție o rochie superbă, în valoare de 4.500 de dolari, pe care însă nu s-a sfiit să o scufunde în apa unei piscine, după cum relatează Daily Star.

nicole_3.jpg

nicole kidman
Nu-i mai este teamă să renunțe la sutien, fiind tare mândră de sânii ei
Foto: Instagram

Udă și fără sutien, Nicole Kidman a aprins imaginația admiratorilor săi cu pictorialul super-sexy și plin de senzualitate, care i-a scos în evidență sânii pe care a încercat să-i acopere ușor cu mâinile.

nicole_1.jpg

nicole kidman
A băgat la apă o rochie de 4.500 de dolari
Foto: Instagram
Loading...

Citește și