Nicolas Cage şi-a dus familia la Mamaia, în hotelul lui Hagi

CLIIMA20140216_0050_1.jpg

Nicolas Cage şi soţia sa, Alice Kim, au plecat ieri din Mamaia (Foto: Adrian Biologu)

Celebrul actor american Nicolas Cage a sosit la Mamaia sâmbătă după-amiază. El este însoţit de a treia nevastă, Alice Kim şi de băiatul lor în vârstă de 9 ani, pe nume Kal-El.

Vedeta americană s-a cazat în apartamentul Prezidenţial al Hotelului Iaki din Mamaia. Este un adevărat duplex format din două living-uri, două dormitoare, două băi şi un balcon cu vedere la mare şi la Lacul Siutghiol. Sursele Adevărul spun că reprezenţii vedetei au cerut în urmă cu doar câteva zile o ofertă de la mai multe hoteluri din Mamaia şi Constanţa.

Vedeta americană, alături de ospătăriţa Ana Maria Răducanu


Conducerea hotelului Iaki a venit cu propunerea cea mai generoasă. Duplexul în care stă Nicolas Cage costă, în mod normal 700 euro pe noapte în timpul sezonului şi poate fi închiriat cu 500 euro în extrasezon. Vedeta locuieşte aici gratis. A fost un cadou din partea conducerii Hotelului Iaki. Locaţia este una dintre puţinele din Mamaia care are condiţii de lux şi este deschisă pe tot timpul anului.

Nicolas Cage nu a cerut nici un tratament special. Chiar şi aşa, vedeta a avut o surpriză din partea hotelului. El a primit în apartament un pachet de vinuri vechi româneşti şi bucate tradiţionale. Actorul a luat cina în afara hotelului, la un restaurant de la intrarea în staţiunea Mamaia. Dana Cuciorvă, bucătarul de la restaurantul din Mamaia mărturiseşte că nu se aştepta să gătească pentru o vedetă atât de cunoscută.

„Mi s-a spus că doreşte fructe de mare, cât mai puţin grase, la grătar, fără condimente. M-am emoţionat când am auzit că a venit Nicolas Cage, dar el este un om normal. Poate unde l-am văzut mai aranjat la televizor, mi s-a părut un pic altfel. Era mai natural. Dar a fost mulţumit de ce a mâncat şi a servit tot. Am gătit pentru el şi familie fructe de mare la grătar, păstrăv cu sos de migdale şi tigaie de legume", a precizat Dana Cuciorvă.

Joacă rolul unui agent CIA


Actorul american filmează în această perioadă pentru pelicula "The Dying of the Light" - o producţie în care joacă rolul unui agent CIA care se află în ultima sa misiune.

Personajul lui Cage observă că în timpul misiunii îşi perde vederea. Filmul va ajunge pe marile ecrane în 2015. Printre locaţiile alese de regizorul Paul Schrader se numără şi Universitatea Bucureşti.

FOTO EXCLUSIV Ce căciulă de cioban are Nicolas Cage! Actorul a filmat câteva scene în Parcul Izvor!

Nicolas Cage, nu-ţi prieşte deloc în România!


Loading...