Nepoatele lui Elvis Presley, abuzate de tată? Bărbatul avea poze indecente cu ele

lisa-1-8946551.jpg

Elvis, nepoate, Lisa Marie, abuz, sot, divort
Vedeta, împreună cu fetiţele ei, Finley şi Harper
Fotografii: Guliver / GettyImages

Singura fiică a celebrului cântăreţ Elvis Presley, Lisa Marie, trece prin momente de coşmar! Fetiţele ei, Finley şi Harper, au fost luate de Protecţia Copilului după ce ar fi fost abuzate de tatăl lor.

Cântăreaţa şi actriţa Lisa Marie Presley (48 de ani) este în stare de şoc! Gemenele ei, Finley şi Harper, în vârstă de 8 ani, au fost încredinţate de justiţie serviciilor sociale după ce vedeta a descoperit poze şi înregistrări video în ipostaze indecente ale acestora în calculatorul tatălui lor, muzicianul Michael Lockwood (55 de ani). 

Lockwood a fost al patrulea soţ al Lisei, cu care ea s-a căsătorit în urmă cu 11 ani fără să-şi imagineze că relaţia lor avea să se încheie atât de urât. El este acuzat de pedofilie după ce fosta soţie a găsit imaginile despre care a spus: “Am fost şocată şi oripilată, mi s-a întors stomacul pe dos când le-am văzut”. 

Michael Lockwood cere 40.000 $ pe lună

Elvis, nepoate, Lisa Marie, abuz, sot, divortZoom
Lisa Marie a dat divorţ de Michael Lockwood după 11 ani de căsnicie

Pozele şi filmele scandaloase au fost predate de Lisa poliţiştilor, care au ridicat computerul lui Lockwood pentru a cerceta dacă mai există şi alte imagini indecente ale fetiţelor. Justiţia va decide în martie care va fi soarta micuţelor, dacă ele se pot întoarce sau nu la mama lor. Lisa s-a despărţit de Lockwood în iunie 2016. Divorţul lor este complicat, fiindcă muzicianul îi cere fostei soţii o pensie alimentară de 40.000 de dolari (circa 169.828 de lei) pe lună. 

Elvis, nepoate, Lisa Marie, abuz, sot, divortZoom
Elvis Presley

Aceasta refuză să-i dea pe motiv că a ruinat-o. Lisa susţine că Lockwood i-ar fi făcut praf aproape toată averea de 300 de milioane de dolari în timpul căsniciei lor. În plus, ea spune că trebuie să plătească două bone ca să monitorizeze întâlnirile fetelor cu tatăl acuzat de pedofilie, ca să nu le facă vreun rău. Motivele divorţului au fost tocmai faptul că fostul soţ se purta urât cu gemenele şi că i-ar fi “tocat” banii. Lisa a mai fost măritată cu Danny Keough, Michael Jackson şi Nicolas Cage. Ea a moştenit cea mai mare parte a averii de la tatăl său, cântăreţul Elvis Presley, decedat în 1977 la 42 de ani.

loading...
Loading...