„Nazistul cu supa“ din „Seinfeld“ e un bucătar real. „Urăsc să lucrez cu publicul!“

soup-nazi.jpg

Bucătarul Yev Kassem, poreclit „Nazistul cu supa“ a fost interpretat de actorul Larry Thomas
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Serialul „Seinfeld“ a creat câteva personaje celebre, iar unul dintre ele este „Nazistul cu supa“, rămas şi azi în cultura pop. Personajul din sitcom a fost inspirat de un bucătar real, Al Yeganeh, proprietarul unui restaurant din New York.

Pe 2 noiembrie 1995, era difuzat „The Soup Nazi“ („Nazistul cu supa“) al 116-lea episod al sitcom-ului “Seinfeld“ şi unul dintre cele mai urmărite episoade ale serialului american. Protagonistul acestui episod este bucătarul Yev Kassem, poreclit „Nazistul cu supa“ pentru regulile drastice pe care le are în restaurantul său, în care serveşte diverse feluri de de supă. El este interpretat de actorul Larry Thomas.

Atunci când regulile nu sunt respectate, bucătarul îi dă afară pe clienţi, strigând: „No soup for you!“ (Tu nu mai primeşti supă – n.r.), replică celebră şi azi, folosită în diverse meme, pe internet. Persoajul a fost creat după chipul şi asemănarea unui bucătar real. Bucătarul Al Yeganeh a devenit celebru după ce a fost portretizat ca „Nazistul cu supa“ în „Seinfeld“. Totuşi, acesta şi-a deschis restaurantul cu un deceniu înainte, iar prima sa întâlnire cu celebritatea a fost în altă peliculă îndrăgită.

Citeşte aici pentru ce a devenit celebru bucătarul din „Seinfeld“, care erau regulile pe care toată lumea trebuia să le respecte în restaurantul lui şi ce părere are acesta despre porecla „Nazistul“!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul