Motivul pentru care Steven Tyler și-a anulat concertele: «Mi se rupe sufletul...»

hepta_2937947.jpg

steven tyler cantaret trupa concerte
Steven Tyler (69 de ani) este solistul trupei Aerosmith
foto: Hepta

Săptămâna trecută, trupa Aerosmith a anulat patru concerte în America de Sud. Membrii grupului au anunţat că solistul Steven Tyler (69 de ani) se confruntă cu „probleme medicale neaşteptate”. Speriaţi, fanii s-au gândit la ce e mai rău, iar o parte a presei a speculat că ar fi vorba de un atac de cord.

„Mi se rupe sufletul pentru că am fost nevoit să părăsesc turneul mai devreme. Trupa n-a cântat niciodată mai bine. Vă dau nota 10+ pentru speculaţiile creative, dar cu siguranţă nu am suferit un atac şi nici un infarct. A trebuit să fiu supus unei intervenţii pe care doar medicul meu din State o poate face”, a transmis artistul într-un comunicat de presă, scrie CNN.

15-vedext-1-hepta.gif


Starul încearcă să-l simtă pe nepoţelul nenăscut
Foto: Hepta

Formaţia a anulat concertele din  Curitiba (Brazilia) - 27 septembrie, Santiago (Chile) - 30 septembrie, Rosario (Argentina) - 3 octombrie şi Monterrey (Mexic) - 7 octombrie.

“Pentru toţi cei din America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina şi Mexic....îmi pare nespus de rău şi simt că v-am dezamăgit. Nu voi putea să concertez . Sunt în drum spre Statele Unite ale Americii, la indicaţiile doctorului. Vă rog să nu vă faceţi griji pentru mine, nu sufăr de ceva care îmi pune viaţa în pericol. Trebuie doar să mă menajez pentru a putea reveni în forţă cât mai repede.  Noi, oamenii ne facem planuri, iar Dumnezeu mereu râde de ele. Vă iubesc pe toţi şi vă promit că voi reveni cu veşti cât pot de repede”, a fost mesajul lui Steven postat pe Twitter.

A suferit o operaţie la corzile vocale

Steven Tyler a fost supus unei operaţii la corzile vocale în 2006. În acelaşi an, solistul a fost prezent la emisiunea “Incredible Human Machine” de la National Geographic, unde a vorbit despre operaţia pe care a suferit-o la corzile vocale.

Atunci au fost prezentate imagini din timpul intervenţiei chirurgicale şi un experiment prin care a fost evaluat stresul pe care îl suferă corzile vocale în timpul cântatului, potrivit metalhead.ro.
Pe parcursul unui concert sold out susţinut de Aerosmith la Tweeter Center din Boston, cântăreţul a purtat o vestă specială care i-a înregistrat toate procesele vitale, inclusiv bătăile inimii, presiunea sângelui, nivelul oxigenului, capacitatea plămânilor şi temperatura corpului pentru a arăta impactul pe care îl are un spectacol asupra corpului său.

Cântăreaţa britanică Adele a fost supusă unei intervenții chirurgicale la gât, la Spitalul General Massachusetts din Boston.

Acelaşi medic care l-a tratat pe Steven în 2006 a operat-o şi pe Adele. Ea a fost operată în 2011 la nivelul corzilor vocale, după ce a suferit o hemoragie.

Trupa de hard rock cu cele mai mari vânzări

Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Loading...

Citește și