Motivul pentru care Ghenea a ajuns la spital! A fost înşelată de iubit?

12948406_1164159946961631_1660226919_o.png.jpg

Mădălina Ghenea şi Philip Plein
foto: arhiva personală

Mădălina Ghenea (27 de ani) părea mai îndrăgostită ca niciodată de designerul german Philipp Plein (38 de ani), pentru care a ales să-şi facă două tatuaje. Frumoasa olteancă îşi etala zilnic povestea de iubire dintre ea şi Philipp, lăsând să se înţeleagă că relaţia lor este una foarte sudată. Dar se pare că lucrurile nu stau tocmai roz între aceştia.

Update: Mădălina Ghenea a dezmințit zvonul despărțirii. Philipp Plein a publicat un mesaj în care explică faptul că aparenta discuție cu Oxana ar fi fost inventată pentru a le distruge relația.

În cursul zilei de joi, Mădălina Ghenea a fost internată într-un spital din New York. Vedeta a publicat pe o reţea de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, cu o perfuzie la mână. Deşi fanii au întrebat-o ce a păţit, bruneta nu a dezvăluit, iniţial, şi motivele pentru care a ajuns la spital.

La câteva ore distanţă, Mădălina a publicat o serie de conversaţii dintre iubitul ei, Philip, şi fosta lui parteneră, Oxana. Se pare că motivul pentru care bruneta a ajuns de urgenţă la spital este faptul că Philip a încercat cu disperare să o caute pe fosta iubită, însă aceasta l-a refuzat.

Oxana l-a blocat pe acesta pe toate conturile de socializare, însă Philipp o imploră să vorbească cu el.

Din mesajele trimise fostei iubite, reiese că designerul german nu a putut să o uite pe femeia de care s-a despărţit înainte să o cunoască pe româncă: ''O să te sun mai târziu. Unde eşti? Eşti bine? De ce nu vrei să vorbeşti cu mine? Oxana, deblochează-mă, am nevoie să vorbesc cu tine'', i-a scris acesta fostei iubite, pe o reţea de socializare.

Şi ca să fie totul complet, se pare că Oxana i-a trimis toate mesajele Mădălinei pentru a o pune în temă. Acest lucru ar fi deranjat-o atât de tare pe Mădălina Ghenea, încât a fost nevoie să fie internată în spital.


plein-si-fosta-iubita.jpg

Philipp Plein şi Oxana Zagumennova s-au despărţit în luna februarie a acestui an
foto: world.philipp-plein.com
Loading...
 
 

Citește și

  • casa philipp plein cannes madalina ghenea

    Mădălina Ghenea nu are gusturi rele. Actriţa se laudă cu noul ei iubit, Philipp Plein, un celebru designer german, care o răsfaţă pe româncă cu vacanţe de lux şi bijuterii scumpe. Ultima dovadă de dragoste a logodnicului Mădălinei a fost o invitaţie la reşedinţa lui de vacanţă de la Cannes, o vilă cochetă unde olteanca noastră a petrecut Paştele catolic împreună cu amicii iubitului.

  • philipp plein madalina ghenea

    De când se iubește cu designerul celebru Philipp Plein (38 de ani), Mădălina Ghenea (27 de ani) radiază de fericire! Cei doi se distrează de minune împreună și împărtășesc totul cu prietenii lor virtuali. Nici momentele intime nu mai rămân un secret.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1