Miley Cyrus s-a măritat în secret?

Liam, Miley

Liam, Miley
Vor să păstreze secretul, dar s-au dat de gol
Foto: Guliver splashnews

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth alimentează zvonurile că sunt căsătoriţi deja. Amândoi au fost surprinşi recent purtând verighete, în Australia.

Au dat naştere la speculaţii că s-au căsătorit după ce au fost văzuţi purtând verighete pe deget. Ziarul “The Sun” dă asigurări că Miley Cyrus s-a măritat în mare secret cu Liam Hemsworth. Miley Cyrus (24 de ani) şi actorul Liam Hemsworth (27 de ani) se află în Australia, unde au petrecut împreună Anul Nou. Se comportă relaxat, ca şi când ar fi soţ şi soţie de ceva timp. Miley a fost surprinsă în timp ce punea mâinile pe spatele lui Liam, cu multă afecţiune.

Liam, MileyZoom
Liam şi Miley se comportă ca doi soţi
Foto: Guliver splashnews
O sursă apropiată cuplului susţine că nunta lor a avut loc în secret n aprilie, anul trecut, în casa lor din Malibu. “A fost doar o mână de oameni şi numai ei ştiu. Miley şi Liam nu vor să facă anunţul public curând”, a subliniat aceasta. O sursă apropiată cuplului a declarat de asemenea pentru “OK” magazine”: “Miley este în al nouălea cer că s-a măritat cu Liam. Nu se poate descrie în cuvinte cât de mult se iubesc reciproc”. Cei doi s-au împăcat în 2016 şi au spus la scurt timp că sunt din nou logodiţi.
loading...
Loading...