Mickey Rourke: «Nu vorbesc cu De Niro de trei decenii»

r115-vedete-foto1-140-180-mickey-rourke-profimedia-0413342126.jpg

Rourke nu îl va ierta niciodată pe De Niro
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

Nu îl iartă până moare! Mickey Rourke a dezvăluit recent că nu vorbeşte cu Robert de Niro de trei decenii. Actorul a mărturisit că faimosul lui coleg de la Hollywood i-a pus piedici să obţină un rol.

Actorul Mickey Rourke (67 de ani), binecunoscut pentru rolul din filmul “Luptătorul”, nu vrea să se împace sub nici o formă cu Robert de Niro (76 de ani). Este supărat foc pentru că partenerul lui din filmul „Băieţi buni” l-a împiedicat să obţină un rol într-un film realizat de cineastul Martin Scorsese (76 de ani). Rourke zice că a suferit foarte mult, fiindcă la acea vreme nu avea bani. O ducea greu, rolul ar fi fost vital pentru el. Scorsese l-a abordat atunci pentru un film în care îi distribuise pe Al Pacino, Joe Pesci şi De Niro.

r215-vedete-foto2-140-180-epa-efe-h_54813115.jpg

De Niro nu vrea să lucreze cu Rourke
Foto: EPA-EFE

“Persoana care se ocupa cu distribuţia i-a spus managerului meu că Robert De Niro a refuzat să lucreze cu mine într-un film”, a povestit Mickey Rourke. De Niro a fost pentru prima oară rău cu el când au jucat împreună în thrillerul “Înger şi demon” din 1987. “Mi-a spus că ar fi mai bine să nu mai vorbim, din cauza personajelor pe care le jucam în film”, spune Rourke. El s-a supărat atât de rău, încât a decis să nu mai vobească niciodată cu De Niro.

Mickey Rourke a jucat în peste 60 de filme, între care se numără “9 săptămâni şi jumătate”, “Înger şi demon”, “Orhideea sălbatică” şi are o avere de 15 milioane $. Pentru rolul din “Luptătorul” a fost laureat cu premiul Globul de Aur. A fost însurat cu Debra Feuer, între 1981 şi 1989, şi cu Carré Otis între 1992 şi 1998. Din 2009, trăieşte cu rusoaica Anastassija Makarenko, de 33 de ani.

 

Loading...