Michelle Pfeiffer: ”Nu am nici un rid pe față la 62 de ani pentru că am o căsnicie fericită”

michelle_pfeiffer.jpg

Michelle Pfeiffer arată senzațional la 62 de ani
Michelle Pfeiffer arată senzațional la 62 de ani
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Michelle Pfeiffer arată senzațional la vârsta de 62 de ani. Actrița s-a fotografiat recent și a postat poza pe contul ei de pe o rețea de socializare și a atras sute de mii de aprecieri. Majoritatea fanilor ei au apreciat faptul că obrajii ei sunt netezi și fini, ca ai unei femei de 30 de ani. Michelle Pfeiffer s-a simți obligată să își dezvăluie secretul.

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 62 de ani, susține că nu are nici un rid pe față la vârsta ei pentru că are o căsnicie extrem de fericită. Ea este măritată de 27 de ani cu David E. Kelley, de 64 de ani, locuiesc într-o vilă de 22 de milioane de dolari, cu șase dormitoare, sală de gimnastică, 7 băi și piscină, din Pacific Palisades, pe care au cumpărat-o în aprilie și au doi copii minunați, pe: Claudia Rose, 27 de ani și John Henry, 26 de ani. Au o avere comună de peste 250 de milioane de dolari și asta datorită investițiilor inteligente făcute de-a lungul timpului de David Kelley. Însă nu doar lipsa stresului și fericirea din căsnicie o întineresc vizibil. Gurile rele susțin că ar fi apelat la Botox în trecut și că dieta este cea care o menține pe linia de plutire.

Citește și:

O recunoaşteţi cu mască? Ea e Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer a uluit publicul la Londra! Uite ce decolteu de infarct a avut!

Secretele tinereții fără bătrânețe ale lui Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 62 de ani, este vegană de peste 10 ani. Ea nu a mai pus gura pe carne încă dinainte să împlinească 50 de ani, la recomandarea unui nutriționist. Mănâncă de cinci ori pe zi iaurturi, salate, legume și fructe crude și este înnebunită după piureul de legume. Bea ceaiuri de ghimbir și ginseng și face sport cel puțin o oră în fiecare zi. Pentru a-și menține tenul fin și frumos, evită expunerea la soare și folosește creme de față naturiste. La începutul pandemiei, Michelle Pfeiffer lăuda un șampon pe bază de măsline și sublinia că are efecte miraculoase. Ea ținut să sublinieze că Frumusețea vine din interior.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5