Michael Jackson îşi detesta familia

CLIIMA20090919_0001_1.jpg

Michael Jackson, cel din viaţa reală, era o fire paranoică şi vulnerabiă
Citeste tot despre: 

Megastarul dezvăluie într-o serie de înregistrări descoperite la ferma sa, Neverland, adevărul despre disfuncţionalităţile familiei sale, despre abuzurile la care a fost supus de către violentul său tată şi despre lipsa afecţiunii din partea mamei, lucruri care l-au marcat emoţional pentru tot restul vieţii sale.

Nici fraţii săi nu scapă de atacul cântăreţului, care îi numeşte nişte "plângăcioşi leneşi care stau în fund toată ziua şi aşteaptă de la el să le facă rost de bani".

Rând pe rând, fraţii lui Michael - Tito, Marlon, Jermaine şi Jackie- sunt descrişi de acesta, într-una din casetele descoperite recent, drept "Plicticosul", respectiv "Imitatorul urât", "Afemeiatul" şi "Certăreţul".

Nici surorile sale, La Toya şi Janet Jackson, nu au scăpat de criticile lui Michael, care şi-a descris apoi propria mamă drept "o dezamăgire".

Aceste înregistrări audio datează din perioada în care lucra la autobiografia sa, Moon Walk, dar nu au fost publicate sau folosite oficial, deoarece conţin numeroase aspecte intime din viaţa megastarului şi izbucniri regretate de acesta.

Pe lângă dezvăluirile legate de familia sa, înregistrările conţin şi părerea sinceră pe care Michael o avea despre compania Pepsi, pentru care a realizat o reclamă celebră şi pentru incidentul "incendiar" de la filmări.

"Urăsc Pepsi! Am detestat acea reclamă idioată!" afirmă Michael, citat de tabloidul "News Of the World".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1