Meryl Streep, bătută în plină stradă, cu ani în urmă : "M-a afectat la nivel celular"

untitled.png

FOTO
Meryl Streep și Cher sunt prietene bune
Foto: Getty

Meryl Streep (68 ani) este cu siguranță una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood datorită rolurilor sale memorabile și a personajelor excentrice pe care le interpretează, oferindu-le verosimilitate. Rolul care a consacrat-o și i-a adus un Oscar a fost cel din filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada", unde a jucat rolul unei conducătoare de edituri severe, lipsită de empatie și înțelegere față de angajații care o priveau cu multă teamă și deosebit respect. În ciuda faptului că Meryl este o persoană jovială și deschisă, a trecut prin evenimente mai puțin plăcute de-a lungul vieții sale. Recent a vorbit despre cele mai traumatizante evenimente din existența ei și despre modalitatea în care a reușit să le lase în urmă.

Meryl Streep a vorbit despre două evenimente care au marcat-o în timpul unei gale care a a avut loc miercuri seară, 15 noiembrie, în New York, conform dailymail.co.uk. Meryl a descris cu lux de amănunte faptul că, în urmă cu câțiva ani a fost bătută de un atacator anonim care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Nu a menționat data exactă când a avut loc nefericitul incident, dar a povestit că nu a putut riposta și a ales să îndure chinul până când atacatorul o va lăsa în pace.

fotoZoom
Meryl Streep, în rolul din "Diavolul se îmbracă de la Prada"
Foto: Arhivă personală

"Am așteptat, stând nemișcată, până când nemernicul a decis să se oprească din a mă lovi brutal. Trecătorii se uitau șocați, dar nu au intervenit în vreun fel să mă ajute. Puteți să o întrebați pe Cher, despre eveniment, a fost acolo, la fel de înmărmurită ca mine. A fost un miracol că am scăpat", a povestit Meryl, cu o sinceritate debordantă. Povestea lui Meryl vine la scurt timp după ce publicația Time a relatat o întâlnire care a avut loc între ea și actorul Dustin Hoffman cu mult timp în urmă. Meryl urma să participe la un casting pentru un rol în filmul pe care Dustin îl regiza. Potrivit publicației Time, Dustin i-ar fi atins sânii lui Meryl. Reprezentanții actriței au afirmat că relatarea publicației nu este una care respectă evenimentele întâmplate, dar au recunoscut că Dustin a avut într-adevăr un comportament neadecvat. Meryl a fost de părere că Hoffman s-a comportat într-un mod jignitor, dar a afirmat că el și-a cerut scuze în numeroase rânduri și că a decis să lase întâmplare în urmă. 

fotoZoom
Merzl Streep și Dustin Hoffman într-un film din 1979
Foto: Getty

Meryl Streep a povestit că întâlnirea nefericită cu acel atacator "a afectat-o la un nivel celular al ființei sale", dar că a reușit să dea uitării evenimentul care i-a adus atât de multă suderiță în trecut. 

loading...

Citește și