Melanie Griffith, în pantaloni scurți la 62 de ani. Picioarele astea nu sunt de arătat!

melanie_griffith_deschidere.jpg

Melanie Griffith este extrem de activă pe rețelele de socializare la cei 62 de ani ai ei
Melanie Griffith este extrem de activă pe rețelele de socializare la cei 62 de ani ai ei
foto: Instagram

Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, le-a oferit șansa dușmanilor să se amuze pe seama ei. Actrița a fost surprinsă vinerea trecută de paparazzi la plimbare prin Beverly Hills, Los Angeles. Și pentru că temperatura era una de aproape 30 de grade Celsius, actrița a purtat o pereche de blugi scurți Daisy Duke. Însă picioarele ei nu mai semănau deloc cu ”mergătoarele” din tinerețe.

Statul California este încă sub imperiul măsurilor de restricție impuse de epidemia de COVID-19. Așa că majoritatea starurilor care locuiesc aici respectă cu sfințenie regulile. Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, a ieșit la plimbarea zilnică de 5 km vineri și și-a dezvăluit picioarele zbârcite și pline de alunițe. Deși în 2018 a fost operată la față pentru a-i fi îndepărtată chirurgical o tumoră canceroasă cauzată de cancerul de piele și doctorul i-a recomandat să evite pe cât posibil expunerea la soare, Melanie Griffith a profitat de vremea frumoasă și și-a dezvelit picioarele, să le bronzeze.

melanie_griffith_picioare.jpg

Melanie Griffith, astea sunt picioare de arătat?
Melanie Griffith, astea sunt picioare de arătat?
foto: Profimedia

Melanie Griffith ignoră sfaturile doctorilor care au tratat-o de cancer

Spre deosebire de Hugh Jackman care se luptă cu un cancer de piele păcătos care nu îi dă pace de mai bine de patru ani, Melanie Griffith nu ține cont de sfatul doctorilor când vine vorba de ieșiri în aer liber. Actrița de 62 de ani care a adus pe lume trei copii, pe: Alexander Bauer, 34 de ani, Dakota Johnson, 30 de ani și pe Stalla Banderas, de 23 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la piele la finele lui 2017. În 2018 s-a operat și a primit interdicția de a se mai expune la soare, dar nu a ținut cont de recomandările doctorilor și rugămințile copiilor.

Citește și:

Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!

Melanie Griffith, superbă în costum de baie la 61 de ani! Cum se menține în formă actrița

Melanie Griffith, o devoratoare de bărbați fatali

Blonda sexy a Hollywood-ului a avut o poveste de dragoste extrem de intensă cu armăsarul din cetatea filmului Don Johnson. Ei au fost căsătoriți câteva luni în 1976, s-a măritat apoi cu Steven Bauer între 1981 și 1989 și l-a adus pe lume pe Alexander. S-a măritat apoi iar cu Don Johnson între 1989 și 1996 și a născut-o pe Dakota. Între 1996 și 2015 a fost măritată cu Antonio Banderas și a născut-o pe Stella.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1