Marc Anthony și-a dezamăgit fanii. Nu a putut susține un concert pentru care a vândut bilete

marc_anthony.jpg

Marc Anthony voia să dea concertul gratuit
Artistul și-a cerut scuze
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Marc Anthony și-a dezamăgit fanii, din cauza unui concert virtual pe care nu a putut să-l susțină. Starul și-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat.

Cântărețul Marc Anthony (52 de ani) și-a dezamăgit fanii, din cauza unui concert virtual pe care nu a putut să-l susțină. În ultimele săptămâni, fanii starului au fost etuziasmați să afle că se întoarce pe scenă. Marc Anthony anunțase un concert virtual și s-au grăbit să cumpere bilete. Concertul intitulat ”Una Noche' o '1 Night Only” urma să fie transmis de la Miami prin intermediul unii site de pe Internet. Marc Anthony urma să cânte împreună cu Daddy Yankee cele mai recente succese ale lor.

Începe războiul! J.Lo şi Marc Anthony se bat pe copii!

Marc Anthony își vinde casa cu 27 de milioane de dolari

Din motive tehnice proiectul a eșuat

Din motive tehnice proiectul concertul lui Marc Anthony , care trebuia să fie transmis în weekend-ul trecut, nu a mai fost transmis. Fanii au așteptat trei ore ca să înceapă, fără să fie anunțați că nu va mai fi transmis. În cele din urmă, Marc Anthony și-a cerut scuze pentru că proiectul a eșuat. Fanii care au plătit bilet și-au cerut banii înapoi. S-a zvonit că artistul plănuia să suțină în cele din urmă concertul gratuit pe Youtube. Marc Anthony și-a dezamăgit fanii, din cauza unui concert virtual pe care nu a putut să-l susțină.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1