Managerul lui Britney Spears anunță sfârșitul carierei vedetei? Cântăreața a fost sub tratament psihiatric

britney-spears-cariera-clinica-psihiatrie1.jpg

Britney pare să arate din ce în ce mai rău
Foto: Profimedia

Să reprezinte oare problemele cu care artista s-a confruntat în ultima perioadă începutul sfârșitului ei de carieră? Managerul lui Britney Spears a dezvăluit că vedeta trebuie momentan să se concentreze asupra sănătății ei psihice și să abandoneze concertele și show-urile pentru o perioadă mai îndelungată, având în vedere că aceasta a fost spitalizată recent într-un centru de psihiatrie.

Larry Rudolph, managerul cântăreţei Britney Spears (37), a dezvăluit, în mod indirect, că este posibil ca artista să nu mai concerteze vreodată, având în vedere problemele cu care aceasta s-a confruntat în ultima perioadă. Celebra artistă a trecut printr-o perioadă extrem de delicată și dificilă, internându-se din nou într-un spital de psihiatrie, recent. Contrar a ceea ce s-a vehiculat în presă, se pare că ea însăşi a cerut să facă un nou control la un centru de boli mintale, pentru a fi pusă sub un tratament de specialitate. 

Ce se întâmplă cu cariera lui Britney Spears?

Problemele din familie au fost cele care „i-au pus capac” divei, după ce tatăl său s-a îmbolnăvit, acumulate cu programul încărcat din cauza căruia ar fi dezvoltat o stare de anxietate, iar managerul ei susține că o sfătuiește să nu se mai întoarcă pe scenă, cel puțin nu în viitorul apropiat. „Ca persoană care are grijă de cariera ei, îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată”, a spus Rudolph, care i-a fost manager lui Spears încă de la primul ei album, potrivit TMZ. 

profimedia-0427444552.jpg

Britney a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar iubitul ei a susținut-o în acest demers
Foto: Profimedia

Managerul ei o sfătuiește să se retragă momentan din viața de artistă 

„O privesc ca pe fiica mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi fericit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o carieră, este vorba despre viaţă”, a adăugat acesta. Declaraţiile lui vin în contextul în care Spears îşi doreşte revenirea pe scena din Las Vegas, după ce mai mult de o lună a fost internată într-un centru de tratament psihiatric, însă ulterior a hotărât că nu mai are nevoie de îngrijirea de specialitate și s-a întors acasă. „Britney este cea care e concentrată să se facă bine”, a declarat, de asemenea, managerul, făcând referire la zvonurile potrivit cărora  artista ar fi fost internată împotriva voinței sale. 

gettyimages-1013753558-594x594.jpg

Britney obișnuia să facă furori pe scenă
Foto: Getty

„Şi-a luat un timp pentru a se aduna. S-a pus înaintea tuturor şi sunt mândru de ea pentru asta. Dacă nu va mai lucra vreodată, asta este. Rolul meu este să am grijă de cariera ei când vrea una. Dacă revine puternică şi doritoare, minunat. Dacă ia o pauză de şase luni sau şase ani, este foarte bine. Pentru mine, este vorba să îşi găsească locul ei fericit. Lăsaţi-o să fie civil pentru o perioadă. A dat atât de mult. Daţi-i timp”, a spus acesta. „La un anumit moment, poate că va înregistra din nou”, i-a liniștit Larry, totuși, pe fanii cântăreței. 

Nu este prima oară când stresul acumulat în viața sa mondenă pare să o doboare pe Britney, fiind celebru deja momentul în care aceasta s-a ras singură în cap, în timpul unei căderi nervoase, în 2007. 

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears (37 de ani) a apărut vineri în instanţă împreună cu mama ei, Lynne Spears. Aceasta din urmă vrea să afle ce tratamente i-au aplicat medicii fiicei sale în timp ce a stat internată la psihiatrie întreaga lună aprilie. Lynne crede că Britney a fost băgată la ospiciu împotriva voinţei sale. Ea vrea să afle cine ar fi decis acest lucru.

  • britney spears concert londra

    Interzis cardiacilor! Britney Spears (36 de ani) a mimat sexul pe scena O2 din Londra, s-a îmbrăcat deochiat şi nu a ezitat să îşi mângâie inclusiv zonele intime sub ochii spectatorilor. La concertul din cadrul turneului mondial „Piece of Me” au fost prezenţi 57.000 de oameni. Pe piese „Gimme more” lumea a fost în delir.