Britney Spears s-a internat din nou la psihiatrie

Britney Spears tatal său

Britney Spears şi tatal său au o relaţie foarte apropiatp
Britney Spears a fost plasată de justiţie sub tutela tatălui său
Foto: Instagram

Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă şi s-a internat din nou într-un spital de psihiatrie. Ea însăşi a cerut să facă un nou control la un centru de boli mintale.

Cântăreaţa Britney Spears, de 37 de ani, va petrecer 30 de zile internată din nou într-un spital de psihiatrie. Diva a luat-o razna după ce a trebuit să-vegheze la căpătâiul pe tatăl său grav bolnav timp de mai multe luni. Ea a cerut să fie internată la un centru de boli mintale, fiindcă nu mai suportă să vadă suferinţa părintelui. Potrivit informaţiilor obţinute de tmz.com, Britney s-a internat în spitalul de psihiatrie săptămâna trecută. Tatăl său, Jamie Spears, care s-a ocupat de cariera ei, a suferit o ruptură de colon în urmă cu câteva luni. A fost operat de două ori, însă are în continuare probleme din cauza unor complicaţii care au survenit. Fragilă şi doborâtă de stres emoţional, vedeta a decis să ceară ajutor medicilor. “Avem nevoie să ne acordăm timp şi pentru noi înşine”, a spus diva fanilor într-o postare pe o reţea de socializare în ziua de 3 aprilie.

Citeşte şi: 

Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul soţ

Britney Spears s-a făcut de râs în timpul unui concert! A uitat unde cântă

Britney Spears a mai fost internată la psihiatrie

Cântăreaţa Britney Spears are o relaţie specială cu tatăl ei, care a ajuta-o să nu mai sufere de tulburări mentale, după ce a luat-o razna în 2007. În ciuda trataemntelor pe care le-a făcut, ea nu şi-ar fi revenit însă niciodată complet. Britney ar fi avut probleme mintale chiar înainte de 2007, când s-a tuns cheală şi a fost internată de urgenţă într-un centru medical din Malibu. Tot în 2007, a fost surprinsă atacând o maşină cu umbrela, după divorţul de fostul dansator Kevin Federline (41 de ani), care i-a fost soţ timp de numai 3 ani. În 2008, cântăreaţa a fost internată la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles sub infleunţa drogurilor. Ca urmare, Federline a obţinut singur custodia celor doi copii ai lor, Sean Preston (14 ani) şi Jayden-James (13 ani). La scurt timp după aceea, Britney a fost din nou internată la psihiatrie la Centrul Medical UCLA Ronald Reagan. După aceea, justiţia a decis ca ea să fie plasată sub tutela tatălui său şi a avocatului  Andrew Wallet, dându-le control total al averii acesteia, care în prezent este de 215 milioane de dolari. Britney Spears s-a internat din nou la psihiatrie şi fostul soţ îi cere deja mai mulţi bani pentru creşterea copiilor lor.

 

 

Loading...

Citește și

  • Tocmai când viaţa cântăreţei Britney Spears începuse s-o ia pe un făgaş normal, iată că, în SUA, a fost dată publicităţii o carte care scoate la iveală lucruri urâte despre ea.

  • Britney Spears a intrat iar în conflict cu tatăl ei, Jamie Spears, după ce acesta a descoperit că fiica lui a început iar să cheltuiască fără discernământ, informează Showbiz Girls.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1