Britney Spears a făcut lămuriri despre internarea ei la ospiciu! A explicat care e adevărul

Britney Spears

Britney Spears arată îngrozitor de rău
Britney Spears în timpul filmării
captură video

Britney Spears a făcut pentru prima oară lămuriri despre internarea ei la ospiciu. Cântăreaţa a postat pe Internet o înregistrare video în care explică ce se întâmplă cu ea.

Vedeta Britney Spears, în vârstî de 37 de ani, a făcut pentru prima oară lămuriri despre internarea ei la ospiciu în urmă cu o lună. Deşi arată îngrozitor de rău şi pe faţă i se citeşte clar că are mintea tulburată, Britney susţine că totul e în ordine cu ea şi că, în curând, va reveni în lumina reflectoarelor. Este prima oară când cântăreaţa a rupt tăcerea de la internarea sa la ospiciu la sfârşitul lui martie. În înregistrarea video, vedeta spune că familia sa a suferit mult din cauza stresului şi a anxietăţii în ultima vreme, dar “totul e  bine”. “Am nevoie de timp pentru a-mi reveni, dar nu vă îngrijoraţi, mă voi întoarce repede. Nu credeţi tot ce citiţi”, spune ea. Britney Spears se referă la zvonurile potrivit cărora ar fi ţinută în ospiciu contrar voinţei sale. Citând false mesaje distribuite de fostul său manager, Sam Lufti, diva zice că face tot posibilul ca să se vindece: “Nu cunoaşteţi probabil acest aspect, dar sunt puternică şi mă bat”, subliniază ea.

Britney Spears, cu colăcei și bronzată excesiv

Britney Spears poartă sutien de peste 20.000 $

Britney Spears e susţinută de sora ei

Jamie Lynn Spears, în vârstă de 28 de ani, zice că are o relaţie bună cu sora ei, Britney şi că aceasta va rămâne la ospiciu ca să-şi trateze tulburările mintale. Ea contrazice categoric pe cei care nu cred aceasta. Săptămâna trecută fanii lui Britney Spears au protestat pentru că ar fi internată în spital împotriva voinţei ei. Chiar şi mama lui Britney şi a lui Jamie Lynn, Lynne Spears, a lăsat să înţeleagă că ar fi aşa. De aceea, fanii au început să o atace pe Jamie Lynn, acuzând-o că nu-şi ajută sora, deşi numai datorită ei “e cunoscută”. Cântăreaţa Britney Spears, cu averea de 215 milioane $, suferă de tulburări mintale din 2007, când a luat-o razna şi a fost internată la ospiciu prima oară. Fanii nu cred varianta că Sam Lufti ar fi trimis mesaje false şi cred că ceva e cusut cu aţă albă privitor la lămuririle făcute de Britney despre internarea ei la ospiciu.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Tocmai când viaţa cântăreţei Britney Spears începuse s-o ia pe un făgaş normal, iată că, în SUA, a fost dată publicităţii o carte care scoate la iveală lucruri urâte despre ea.

  • Judecătorii au decis că vedeta va împărţi custodia celor doi copii pe care îi are cu fostul ei soţ, dansatorul Kevin Federline. Cei doi au divorţat în 2007, după o relaţie agitată şi numeroase acuzaţii de infidelitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1