Mai contează diferența de vârstă? Ce bine se înțeleg Patrick Stewart și Sunny Ozell!

Sunt împreună din 2008 și au sfidat diferența de vârstă! Patrick Stewart (78 de ani) și Sunny Ozell (39 de ani) au părut mai apropiați ca oricând la un eveniment care a avut loc miercuri, 11 iunie, în Atlantic City.

Sunny a purtat o rochie neagră, înflorată, în timp ce Patrick Stewart, pe care cu toții ni-l reamintim cu plăcere din rolul căpitanului Picard din Star Trek, a venit îmbrăcat într-un costum gri cu dungi. Patrick și Sunny au început să se întâlnească prima dată în anul 2008. Patru ani mai târziu, formau deja o pereche sudată și se mutau împreună.

 

Au lăsat deoparte diferența de vârstă, de 38 de ani, și s-au căsătorit în anul 2013. Până atunci, viața amoroasă a lui Patrick Stewart a fost extrem de tumultoasă. Căpitanul Jean-Luc Picard din Star Trek: The Next Generation a fost căsătorit cu prima sa soție timp de 24 de ani, după care cei doi s-au despărțit în 1990. În 1997, actorul s-a logodit cu producătorul serialului care i-a adus notorietatea, Wendy Neuss, cu care s-a și însurat în 2000. Toate bune și frumoase, însă, la finele mariajului său, Patrick și-a găsit fericirea alături de actrița Lisa Dillon, care, născută fiind în 1979, părea că este, de fapt, fiica lui. Nici relația lor n-a rezistat, motiv pentru care Stewart și-a îndreptat privirea către o altă frumusețe tânără, cântăreața Sunny Ozell, cu care s-a căsătorit în 2013, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei!

loading...
Loading...

Citește și