Madonna se ghidează după zodii! Cu ce zodie nu lucrează?

madonna

Madonna arată bine la vârsta ei
Madonna nu acceptă orice colaborare
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Madonna se ghidează după zodii când este vorba să lucreze cu cineva. Există o zodie de care se ferește și cu care nu lucrează în ruptul capului.

Cântăreața Madonna (62 de ani) se ghidează după zodii când este vorba să lucreze cu cineva. Din această cauză nu a acceptat în ruptul capului să lucreze cu DJ-ul francez David Guetta (52 de ani), fiindcă e născut în zodia Scorpionului. Madonna, care este născută în zodia Leului, se ferește cel mai mult de cei născuți în zodia Scorpionului. Guetta a aflat că are această obsesie a ei tocmai când se pregătea să facă un album cu regina muzicii pop.

Madonna, devoratoarea de tinerei la 61 de ani! Iubitul ei are 25 de ani

Ce bine se ţine Madonna la 60 de ani

David Guetta a povestit cum a aflat

”Am făcut un remix pentru Madonna, la un moment dat”, a povestit David Guetta într-un interviu recent. ”M-a chemat la ea, mi-a spus că adoră acest remix și mi-a propus să să facem un album. Am luat masa împreună. Totul a fost foarte bine. Am vorbit de muzică, de ceea ce voia să facă din acest album. Eram doar eu și ea. Foarte relaxați, super. Am mâncat, am ascultat muzică. Am vorbit despre când să ne apucăm de album. Când am ajuns la cafea, m-a întrebat ce zodie sunt. Când a auzit că sunt Scorpion, deodată s-a blocat. Mi-a spus că îi pare rău, dar nu putem colabora împreună. Că i-a făcut plăcere că m-a cunoscut. Dar și-a luat imediat la revedere de la mine”, a dezvăluit francezul. Madonna se ghidează după zodii când este vorba să lucreze cu cineva.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1