Madonna, imagine scandalos de porno pe Internet! Și-a ras părul pubian într-o formă inedită

madonna.jpg

madonna
Madonna și-a pozat zona intimă din chiloți și a publicat imaginea pe Internet
Foto: Getty

Regina muzicii pop încă este neastâmpărată la cei 58 de ani ai săi. Cântăreața și-a uimit din nou fanii după ce a publicat pe contul său de Twitter o fotografie cu zona ei intimă din chiloți.

Cu toții știm că Madonna n-a fost niciodată timidă când vine vorba de a-și expune corpul, dar de această dată, ea a revenit în atenția tuturor după ce a arătat pe Internet ultima sa „creație”.

Diva și-a ras zona intimă astfel încât ultima rămpșiță din părul pubian să arate precum sigla celebrei firme textile Nike, precizează Daily Star. „Daaaaa! Fă-o!”, a adăugat Madonna în descrierea îndrăzneței poze, pe care a arătat-o celor peste un milion de urmăritori de pe Twitter.

Fotografia a fost realizată de Marius Sperlich și urmează să fie publicată în revista „Nakid”. Unii admiratori ai artistei n-au considerat că imaginea ar fi prea explicită și nu au ezitat să-și exprime admirația pentru cântăreață: „De-asta te iubesc, regino!” Au existat însă și reacții negative la adresa gestului indecent al Madonnei, cum ar fi cea a prezentatorului Tv Piers Morgan. După ce a fost prezentată fotografia divei în cadrul unei emisiuni, Piers a scos o găleată de sub masă și s-a făcut că vomită micul dejun.

madonna_1.jpg

madonna zona intima
Și-a ras zona intimă în forma siglei "Nike"
Foto: Twitter
Loading...

Citește și

  • madonna sfarcuri saptamana modei

    Nu se dezminte! Diva reușește să atragă atenția ori de câte ori iese din casă. Madonna (58 de ani) a scos-o pe fiica ei Lourdes „Lola” Leon (19 de ani) la Săptămâna Modei de la New York, pentru a lua parte la lansarea noii colecții semnate de Alexander Wang, designerul care îi este și bun prieten cântăreței. Ținuta ei provocatoare a reușit să întoarcă toate privirile, mai ales că prin bluza transparentă i se puteau vedea sânii.

  • madonna sani fund met gala

    Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1