Mădălina, iubitul tău Butler visează la alta!

CLIIMA20121111_0077_1.jpg

Mădălina Ghenea şi Jessica Biel (Foto: reuters,splashnews)

„Ah, Jessica este una care mi-a scăpat!", a spus Gerard Butler, de 42 de ani, vizibil frustrat, în momentul în care reporterii de la Radaronline l-au întrebat de „iubirile din trecut".

Replica a şocat pentru că deşi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina Ghenea, de 25 de ani, Butler tânjeşte la femeia altuia.

Prin patul lui Butler au trecut Jennifer Aniston, Naomi Campbell şi Brandi Glanville, însă Jessica Biel, de 30 de ani, este "iubirea pe care o să o regrete toată viaţa".

Asta după ce între el şi actuala soţie a lui Justin Timberlake s-a înfiripat o relaţie furtunoasă în timp ce filmau împreună la "Playing for Keeps" ("Mereu în offside"-2012). Nu a durat mai mult de o lună şi "lucrurile s-au răcit pentru că Jessica, atunci despărţită de Justin, voia ceva serios. Iar Butler nu îi putea oferi aşa ceva".

Acum Butler regretă şi recunoaşte că a încercat să găsească "acel ceva de care s-a îndrăgostit în alte femei cu care s-a întâlnit după aceea". "Unul din cele mai mari regrete ale lui Gerard este acela că nu i-a respectat sentimentele Jessicăi atunci când erau împreună şi nu a respectat-o aşa cum ar fi trebuit. Realizează asta abia acum când nu o mai poate avea pentru că e soţia lui Justin Timberlake", a subliniat un prieten de-al actorului pentru Radaronline.

Cum în iunie, în timpul Festivalului de film de la Cannes, Mădălina l-a cucerit fără drept de apel, jurnaliştii americani au remarcat, pe bună dreptate, asemănările incredibile dintre cele două. Iată cât de bine seamănă.

S-au cuplat la Cannes

CLIIMA20121111_0078_1.jpg

S-au cuplat la Cannes

Mădălina l-a făcut pe Butler să se îndrăgostească de ea în mai puţin de 60 de secunde. Cei doi s-au întâlnit la Festivalul de la Cannes, în seara de 7 iunie. La scurt timp după aceea, filmau împreună în Dubai o reclamă pentru lame de ras. Atracţia dintre ei depăşea orice imaginaţie, după cum Click! v-a arătat în fotografiile celor doi de pe Riviera Franceză, de acum două luni.

S-a măritat cu Justin Timberlake

CLIIMA20121111_0079_1.jpg

S-a măritat cu Justin Timberlake

Vara trecută, Jessica şi Justin Timberlake (31 de ani) au luat o pauză de trei luni. „Aveam nevoie să fiu singură să ştiu ce vreau de la viaţă", a declarat Jessica, în 2011, pentru revista „Hello!". În octombrie s-au împăcat. Flirtul cu Butler a durat doar o lună. Vara aceasta Jessica s-a măritat în Italia cu Justin.

Mădălina Ghenea

- 25 de ani
- profesie: actriţă, model
- ochi căprui
- păr şaten
- înălţime: 1,74 m
- faţă ovală
- nas cârn
- buze cărnoase
- gură largă
- constituţie atletică

Jessica Biel

- 30 de ani
- profesie: actriţă, model
- ochi căprui
- păr şaten
- înălţime: 1,73 m
- faţă ovală
- nas cârn
- buze cărnoase
- gură largă
- constituţie atletică

Loading...