Linkin Park, primele declarații după sinuciderea lui Chester Bennington: „Te iubim...”

linkin_park.jpg

linkin park
Membrii trupei Linkin PArk au publicat primul mesaj de adio, în memoria lui Chester
Foto: Facebook

Membrii trupei Linkin Park au publicat primul mesaj în memoria lui Chester Bennington, după ce acesta s-a sinucis. Colegii săi de trupă i-au scris un mesaj de adio tulburător, în care-i mulțumesc pentru tot ceea ce a însemnat pentru existența formației.

Membrii trupei Linkin Park și-au exprimat întreaga apreciere pentru Chester, dar și suferința de nedescris în urma morții fulgerătoare a acestuia. Ei au publicat mesajul pe pagina oficială a trupei de pe Facebook, unde a fost apreciată de peste un milion de fani.

„Inimile noastre sunt frânte. Șocul durerii și negării sunt încă zdrobitoare pentru familia noastră și încercăm să ne reveni  după ce s-a întâmplat. Ai atins atât de multe vieți, poate chiar mai multe decât realizezi. În ultimele câteva zile, am văzut o revărsare de iubire și susșinere, atât privată, cât și publică, din întreaga lume. Talinda (soția lui Chester, n.r.) și familia ta apreciază acest lucru și vor ca întreaga lume să știe că ai fost cel mai bun soț, fiu și tată. Familia nu va mai fi completă niciodată fără tine.”

chester.jpg

linkin park
Chester Bennington, în timpul unui concert
Foto: Facebook

„Vorbind cu tine despre anii pe care-i aveam înainte împreună, entuziasmul tău a fost infecțios. Absența ta lasă în urmă un gol care nu va fi umplut niciodată. Ne lipsește o voce zgomotoasă, amuzantă, ambițioasă, creativă, amabilă și generoasă. Încercăm să ne amintim că demonii care te-au luat de lângă noi fac parte din toată această înțelegere. Până la urmă, a fost felul în care cântai despre acești demoni care a făcut pe toată lumea să se îndrăgostească de tine încă de la început. I-ai scos la lumină fără teamă, iar prin asta, ne-ai adus împreună și ne-ai învățat să fim mai umani. Ai avut o inimă mare și îți expimai ușor sentimentele.”

linkin-park-billboard-650.jpg


Solistul trupei Linkin Park s-a spânzurat în vila sa

„Dragostea noastră pentru a face muzică și a cânta nu va dispărea niciodată. Nu știm ce cale vom urma în viitor, dar știm că viețile fiecăruia dintre noi au fost mai bune datorită ție. îți mulțumim pentru acest dar. Te iubim și ne lipsești atât de mult.”

chester_2.jpg

linkin park
Chester Bennington s-a sinucis în același mod în care și-a pus capăt zilelor prietenul său
Foto: Facebook

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat pe 20 iulie, într-una dintre reședințele sale din Palos Verdes, din Los Angeles. El s-a sinucis la vârsta de 41 de ani, în același mod în care a făcut-o și prietenul său, Chris Cornell. Chester a ales să-și pună capăt zilelor chiar în ziua când Chris ar fi împlinit 53 de ani.

Loading...