Leonardo DiCaprio, din nou burlac. Actorul nu este pregătit pentru relații serioase

gettyimages-617821186.jpg

leonardo
Leonardo DiCaprio este din nou burlac
foto: Getty

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Actorul în vârstă de 42 de ani și-a surprins admiratoarele cu o veste neașteptată. După o relație de aproape un an cu modelul danez Nina Adgal (25 de ani), DiCaprio a decis că viața de burlac e mult mai palpitantă, decât cea de bărbat așezat la casa lui.

Leonardo DiCaprio nu este pregătit să renunțe la burlăcie. Isoricul relațiilor pe care le-a avut de-a lungul anilor a mai adăugat o ”victimă” pe lista sa. Chiar dacă toată lumea era de părere că Nina Adgal ar putea fi ”aleasa”, se pare că DiCaprio nu consider[ că a venit vremea lui. Relația cu frumoasa blondină s-a încheiat în urmă cu câteva zile, însă între cei doi nu este loc de resentimente, dimpotrivă, au rămas în relație de amiciție.

“S-au despărțit în urm[ cu câteva zile, însă rămân prieteni. Amândoi au fost de părere că este mai bine să se despartă”, a declarat o sursă apropiată actorului, potrivit Daily Mail.

Decizia luată de cei doi a luat multă lume prin surprindere, având în vedere că actorul se comporta mult mai afectuos și era mai atent cu celebrul model, față de celelalte femei pe care le-a cucerit de-a lungul anilor. Mulți credeau că Nina este cea care îl va cuminți și îl va așeza la casa lui. Cu toate acestea, diferențele de opinie și lipsa lucrurilor în comun și-au spus cuvântul.

ninaZoom
Nina Adgal este oficial fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio
hepta

 

“El nu este pregătit de o relație serioasă și nu intenționează în acest moment să se căsătorească sau să aibă copii. . Se va întâmpla probabil la un moment dat, însă este nevoie de cineva foarte special care să îl determine să facă acest pas. Îi place toată atenția pe care o primește de la femeile din jurul lui”, a mai adăugat apropiatul actorului.

loading...

Citește și