Kylie Mingoue, despărțire neașteptată de logodnic. De ce l-a dat afară din casă

kylie_minogue_joshua_sasse.jpg

kylie minogue joshua sasse
Kylie Minogue (48 de ani) și Joshua Sasse (29 de ani) urmau să se căsătorească
foto: Getty

A anunțat recent că este mai mult decât încântată că urmează să poarte numele de familie al iubitului ei, iar acum l-a dat afară din casă. Kylie Minogue (48 de ani) a confirmat vestea neașteptatei despărțiri dintre ea și logodnicul ei, Joshua Sasse (29 de ani).

Celebra cântăreață a făcut anunțul pe o rețea socială, unde le-a mulțumit fanilor pentru gândurile bune. „Mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul acordat pe parcursul acestui capitol din viața mea. Vă mulțumesc, acum, pentru iubirea voastră și înțelegerea cu care ați tratat vestea că eu și Josh am decis să mergem pe drumuri diferite. Ne dorim toate cele bune unul altuia, în timp ce ne îndreptăm către noi orizonturi”, a scris Kylie Minogue pe profilul personal de Instagram.

Suspecta că Joshua o înșală cu o actriță

marta_milans.jpg

marta milans
Marta Milans (34 de ani)
foto: Getty

 

Vedeta l-a dat afară pe Joshua din casa sa din vestul Londrei, după ce ar fi aflat că acesta o înșela cu o actriță spaniolă pe nume Marta Milans (34 de ani), potrivit The Sun. Kylie Minogue s-a declarat devastată de despărțirea de Joshua, susțin prietenii apropiați ai artistei. „Chiar credea că el este cel potrivit pentru ea. Dar acum nu mai are încredere în el”, au declarat sursele The Sun.

Joshua Sasse s-ar fi cunoscut cu Marta în timpul filmărilor pentru filmul „No Tomorrow”, care au avut loc anul trecut, în Vancouver, Canada. 

Loading...
 
 

Citește și