Kylie Jenner, cel mai bine plătită vedetă din lume

kylie jenner

Kylie Jenner a mințit însă în legătură cu averea ei
Kylie și-a vândut părți din companie cu 590 de milioane de dolari
Foto: Instagram

Fotomodelul Kylie Jenner este cel mai bine plătită vedetă din lume în 2020. Ea a câștigat 590 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Fotomodelul Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, este cel mai bine plătită vedetă din lume în 2020, potrivit Forbes. Culmea este că tot ”Forbes” a lăsat-o fără statutul de miliardară nu demult. Kylie a câștigat suma de 590 de milioane de dolari din vânzarea unor părți din compania ei, Kylie Cosmetics, grupului Coty. Pe locul doi în totul celor mai bine plătite vedete în 2020 se află cumnatul ei, cântărețul Kanye West , care a câștigat 170 de milioane de dolari într-un an, urmat de sportivii Roger Federer (106,3 milioane de dolari) , Cristiano Ronaldo (105 milioane de dolari), Lionel Messi (104 milioane de dolari).

Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes

Kylie Jenner a mințit că e miliardară! Cine a învățat-o să mintă și a regizat totul?

Kylie Jenner nu este miliardară

Kylie Jenner a mințit însă în legătură cu averea ei. Jurnaliștii de la Forbes au demascat falsul în declarații în spatele căruia ar fi stat chiar mama fotomodelului, Kris Jenner. Revista americană i-a luat titlul deținut din 2019 de ”cea mai tânără miliardară din lume” după ce a descoperit că a ”măsluit” declarațiile fiscale pentru a ”umfla” valoarea companiei Kylie Cosmetics. Înainte ca Forbes să publice materialul defăimător, Kylie a cheltuit 130 de milioane de dolari, în doar o lună cumpărând case, avioane private, mașini și fel de fel de cadouri scumpe. ”Nu am cerut niciodată titlul acesta de miliardară și nu am mințit niciodată pentru a reuși în carieră”, s-a apărat ea. Kylie Jenner este cel mai bine plătită vedetă din lume în 2020.

 

Loading...
 
 

Citește și