Kim Kardashian s-a întors: din nou în ipostaze incediare pe Internet

kardashian.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian a început iar să-și pună poze sexy pe Internet
Foto: kimkardashianwest.com

A trecut mult timp de când Kim Kardashian (36 de ani) nu și-a mai încântat fanii cu diverse publicații pe Internet de când a trecut prin traumatizantul jaf armat din camera de hotel de la Paris. Acum, diva a revenit în atenția publicului și le-a arătat din nou tuturor formele sale apetisante.

Kim Kardashian a publicat pe site-ul său oficial, kimkardashianwest.com, mai multe fotografii de la petrecerea de Halloween de care s-a bucurat alături de familie, după cum scrie The Mirror.

Frumoasa brunetă s-a îmbrăcat într-o ținută de voal, transparentă și foarte sexy prin care și-a scos în prim-plan sânii generoși și posteriorul bombat. Ea s-a deghizat într-una dintre acele cadâne seducătoare despre care se vorbește mereu în poveștile orientale.

kim_1.jpg

kim kardashian
Kim KArdashian s-a deghizat într-o cadână de Halloween
Foto: kimkardashianwest.com

Lunile care au trecut de la incident și în care a lipsit de pe rețelele de socializare nu pare să-și fi pus amprenta pe silueta ei care a rămas la fel cum o știam. Formele sale apetisante erau la fel de nerăbdătoare, precum admiratorii ei, să fie din nou în fața camerelor foto.

kim_2.png

kim kardashian
A trecut mult timp de când Kim Kardashian nu și-a mai încântat fanii cu pozele sale sexy
Foto: kimkardashianwest.com

kim_si_familia.png

kim kardashian
Kim Kardashian, alături de familia ei
Foto: kimkardashianwest.com

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1