Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală: „Și-a frecat testiculele cu mâna mea!”

Citeste tot despre: 

Kevin Spacey a fost dat în judecată de un maseur care susține că a fost abuzat sexual de actor. Bărbatul, care a cerut să nu-i fie divulgată identitatea, a povestit presei prin ce a trecut.

Povestea începe așa. Spacey (59 de ani) l-a rugat pe un prieten să cheme un maseur la domiciliul său din Malibu. Ajuns acolo, maseurul a fost invitat într-o cameră unde era o masă de masaj. Bărbatul susține că l-a rugat pe Spacey să stea cu fața în jos pentru a începe ora de masaj însă, vedeta de la Hollywood a insistat să stea invers, întrucât ar fi acuzat dureri în zona inghinală. 

Chipurile, pentru a-i indica locul dureros, Spacey i-a luat mâna maseurului, făcându-l pe acesta să-i pipăie testiculele. Maseurul s-a smucit și și-a retras mâna, încercând să părăsească încăperea însă, Spacey s-a îndreptat dezbrăcat spre el, spunându-i că are niște ochi frumoși. Actorul ar fi încercat inclusiv să-l sărute și, la rândul său, l-a pipăit pe maseur în zona genitală, propunându-i să-l lase să-i facă sex oral.  

Actorul, câștigător al unui premiu Oscar, este cercetat de poliția din Malibu pentru o acuzație care i s-a adus luna trecută pentru o faptă similară în care ar fi fost implicat în anul 2016. 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Fratele mai mare al actorului Kevin Spacey rupe tăcerea şi face declaraţii uluitoare despre modul în care a fost tratat de propriul tată atunci când era doar un copil de 12 ani. Dezvăluirile lui Randall Fowler, căci acesta este numele lui, vin la scurt timp după ce Kevin Spacey respinge acuzaţiile de abuz sexual care i-au fost aduse de actorul Anthonz Rapp. Rapp îl acuză pe Spacey de faptul că l-a abuzat atunci când avea doar 14 ani, iar Kevin susţine cu tărie că nu îţi aminteşte momentul.

  • kevin spacey scandal sexual viol anthony rapp

    Coşmarul nu se mai termină pentru actorul de 58 de ani, Kevin Spacey, care a luat Oscarul pentru rolul din filmul „American Beauty” în 2000. Actorul mexican Roberto Cavazos susţine că a fost pipăit de nenumărate ori şi hărţuit sexual de Kevin Spacey, care îi era şef.