Kendall Jenner cere daune de 10 milioane de dolari

kendall_jenner.jpg

kendall jenner
La ora actuală, Kendall Jenener este unul dintre cele mai de succes modele din lume
Foto: arhivă personală

Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim, Kourtney și Khloe Kardashian, a intentat un proces unei firme care produce tratamente pentru ten, întrucât respectiva companie i-a folosit imaginea fără ca tânăra să-și dea acordul.

Cutera este firma care a folosit o fotografie a modelului, alături de descrierea : “Acneea i-a distrus complet încrederea în sine lui Kendall Jenner”. În acest fel, compania ce oferă tratamente pentru rezolvarea problemelor cu tenul a beneficiat de o publicitate consistentă după ce s-a asociat cu numele fetei de 20 de ani, anunță TMZ. Cu toate acestea, Kendall spune că nu le-a dat niciodată permisiunea de a  folosi numele sau imaginea ei și că tenul ei impecabil nu este rezultatul produselor Cutera, pe care nu le-a folosit niciodată.

Acum, supermodelul cu o carieră aflată în plină ascensiune le-a intentat proces și cere daune de 10 milioane de dolari.

 

 

Loading...

Citește și

  • kendall jenner gigi hadid

    Visele devin realitate! Sora mai mică a lui Kim Kardashian (35 de ani), manechinul Kendall Jenner (20 de ani), și prietena ei, Gigi Hadid (20 de ani), au transformat un băiat care locuia pe străzi, într-un fenomen internațional în lumea modellingului. Cei doi „îngerași” de la Victoria Secret l-au găsit pe John Economou, pe o plajă din California, în timp ce filmau o reclamă.

  • kim kardashian sosie

    Mulți fani încearcă să o copieze pe Kim Kardashian (35 de ani), urmându-i sfaturile în materie de stil și frumusețe, însă această femeie nu are nevoie de „îmbunătățiri” pentru a arăta exact ca soția rapperului Kanye West (38 de ani). Blogger-ul Sonia Ali și Kim seamănă atât de bine, încât și fanilor le este greu să le diferențieze.

  • Familia Kardashian este cunoscută pentru controversele şi scandalurile în care a fost implicată de-a lungul anilor, iar surorile mai mici ale lui Kim Kardashian nu se dau nici ele în lături de la apariţii care generează vâlvă. Kendall Jenner a uimit pe toată lumea când a ieşit din casă recent într-o ţinută îndrăzneaţă.

  • Kendall Jenner sora acnee tratament

    Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reuşit să scape de cicatricile lăsate de acnee apelând la un tratament revoluţionar non-invaziv, care se găseşte şi în România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1