Kelly Clarkson a trecut prin momente groaznice: “Am vrut să mă sinucid”

gettyimages-161408450.jpg

Kelly Clarkson, Depresie, ArtistKelly Clarkson a vrut să se sinucidă la începutul carierei.Foto: Getty Images
kelly clarkson, depresie, american idol
de Flavius Simion

Kelly Clarkson (35 ani) a dezvăluit faptul că, la începutul carierei sale, a vrut să se sinucidă. Câștigătoarea concursului American Idol din 2002 a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat la începutul carierei sale muzicale.

Pentru multe vedete, cerințele industriei muzicale sunt mult prea greu de suportat. Multe celebrități au clacat și au sfârșit prin a-și pune capăt zilelor. De gânduri sinucigașe s-a lovit și Kelly Clarkson atunci când a devenit cunoscută.

Încă din timpul liceului, artista avea probleme cu alimentația și lua în calcul posibilitatea de a se sinucide. „Credeam că singura modalitate de scăpare era să mă omor. Îmi puneam căștile în urechi și alergam. Mergeam la sală mereu.”

gettyimages-473819288.jpg

Kelly Clarkson, Depresie, Artist"Am vrut să mă sinucid."Foto: Getty Images

 

Din cauza faptului că toată lumea a crezut că artista a vrut să se sinucidă pentru că nu era slabă și pentru că ea nu se simțea bine în pielea ei, Kelly a postat un mesaj pe Twitter. “Pentru a clarifica totul. Nu m-am simțit niciodată groaznic din cauza faptului că nu sunt slabă. Am spus că mă simt groaznic și ca rezultat, am devenit slabă.”

Artista își promovează noul album și speră ca piesele incluse pe CD să ajungă la inimile tuturor.

Loading...

Citește și