Ăsta e costum de baie? Kate Upton, aproape goală pe coperta revistei care a făcut-o celebră

kate.jpg

kate upton
Kate Upton a pozat din nou nud
Foto: Getty

Frumoasa Kate Upton (24 de ani) este una dintre cele mai cunoscute fotomodele care au apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated”. Senzualitatea și sânii săi voluptoși au făcut-o celebră în lumea modellingului, iar acum, vedeta surprinde din nou.

Ea a pozat în sânii goi pentru aceeași revistă care a făcut-o celebră, în trei costume de baie diferite minuscule care nu i-au acoperit deloc „dotările”, după cum precizează Daily Star.

upton_3.jpg

kate upton
KAte Upton a reapărut pe coperta revistei care a făcut-o celebră
Foto: Instagram

Piesele vestimentare au fost atât de sumare, încât nici celelalte detalii intime ale superbului ei corp nu au fost prea bine acoperite, dar pentru Kate, a fost o plăcere să prezinte noua colecție de costume de baie de anul acesta.

upton_1.jpg

Kate Upton, plină de senzualitate într-un costum de baie minuscul
Foto: Instagram

Din acest motiv, ea a publicat pictorialele incendiare și pe contul său de Instagram, unde a primit peste 60.000 de aprecieri din partea fanilor. „Mă simt atât de onorată să fiu înapoi pe coperta Sports Illustrated”, a adăugat bomba sexy în descrierea fotografiilor.

upton_2.jpg

kate upton
Pe Instagram a primit peste 60.000 de aprecieri
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • kate upton

    Fotomodelul Kate Upton împlinește astăzi, 10 iunie, 23 de ani, astfel că a dorit ca toate privirile să fie ațintite asupra ei și nu pentru că a fost acoperită de steluțe strălucitoare. Bomba sexy a purtat o rochie foarte transparentă prin care s-au văzut mai multe detalii ale corpului ei.

  • Kate Upton a ajuns celebră după ce a pozat pe coperta revistei americane Sports Illustrated

    Kate Upton este cea de-a treia celebritate care a căzut victima hackerilor şi a fost prezentată în toată spendoarea pe Internet. Pe site-urile de socializare se vorbeşte despre o listă de peste 100 de celebrităţi ale căror fotografii private au fost piratate.