Justin Timberlake, omagiu emoţionant adus lui Prince în finala Super Bowl

5a77badd46a28820008b47a0-1536-1152.jpg

FOTO
Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince, decedat în anul 2016
Foto:Getty

Cântăreţul american Justin Timberlake (37 ani) i-a adus un omagiu lui Prince, duminică, 4 februarie, în timpul concertului susţinut în pauza finalei Ligii americane de fotbal profesionist (NFL) Super Bowl, desfăşurată în oraşul în care artistul cu o voce inconfundabilă a decedat în luna aprilie 2016.

În fiecare an, finala Super Bowl este un eveniment urmărit de zeci de mii de oameni datorită atmosferei incredibile, a meciului în sine, cât şi a mini-concertelor care au loc în pauzele publicitare. Justin Timberlake, prezent pentru a treia oară la acest eveniment, a avut o apariţie temperată, încântându-şi fanii cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

A comunicat cu publicul şi a acceptat să facă un selfie cu unul dintre cei mai tineri fani. În timpul recitalului susţinut de Timberlake a avut loc şi un moment cu totul special, remarcabil prin sensibilitate şi profunzime. La jumătatea spectacolului său, Timberlake s-a aşezat la pian în timp ce pe teren a fost desfăşurat un banner uriaş pe care a fost proiectată imaginea lui Prince. 

prince-2006-purple-jacket-billboard-1548.jpg

foto
Prince s-a stins din viaţă la 59 de ani
Foto:Getty

''Aceasta este pentru tine, Minneapolis!'', a strigat Justin Timberlake înainte de interpreta unul dintre marile sale succese ale lui Prince, "I Would Die 4 U'', într-un duet virtual alături de artistul care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în acest oraş înainte de a muri subit, la 57 de ani, în urma unei supradoze de analgezice.

Un alt aritist care a urcat pe scena Super Bowl a fost cântăreaţa de origine americană Pink, care s-a strpduit din răsputeri să-i încânte pe cei prezenţi, dar şi pe cei din spatele micilor ecrane în ciuda răcelii care îi crea, vizibil, probleme.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • prince

    Prince a fost găsit mort acum mai bine de o lună, mai precis, în 21 aprilie, la reședința sa din Minnesota. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală, iar de atunci, pe tot mapamondul s-au vehiculat diferite ipoteze cu privire la cauza decesului. S-a trecut de la consum de droguri, la o gripă agravată, la SIDA sau boli vechi și neștiute de nimeni.

  • prince, muzician, decedat, vila, boala

    Şoc în muzica internaţională! Cântăreţul Prince Rogers Nelson a fost descoperit joi (22 aprilie) fără suflare în vila sa din Paisley Park, din Minnesota. La 15 aprilie el a aterizat de urgenţă în Illinois din cauza unei gripe severe. Şi-a anulat turneul, însă la 21 aprilie a încetat din viaţă. Cauza morţii e însă necunoscută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1