Justin Bieber și soția lui, criticați pentru cum s-au îmbrăcat la întâlnirea cu Emmanuel Macron: “O lipsă de respect față de președinte”

Justin-Hailey-Bieber.jpeg

Justin și Hailey Bieber
Justin și Hailey Bieber
Foto: Instagram

Justin Bieber și soția lui, Hailey, se află zilele acestea la Paris, unde se bucură de o vacanță romantică. Shopping, terase și cine, dar și o întâlnire cu președintele Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte, au fost pe lista tânărului cuplu.

 

Deși nu se știe motivul pentru care vedetele s-au întâlnit cu liderul francez, Justin a ținut să pună o poză alături de cuplul prezidențial pe contul lui de Instagram. Au existat destule persoane care i-au atras atenția că atât el, cât și soția sa nu s-au îmbrăcat tocmai potrivit pentru  ocazie.

Justin-bieber-sotie.jpeg

Justin bieber si sotia, hailey, alaturi de brigitte si emmanuel macron
Justin și Hailey Bieber, alături de cuplul prezidențial francez
Foto: Instagram

"Ar fi trebuiți să fiți mai formali când vizitați politicieni", a scris cineva în dreptul pozei, pentru ca un alt utilizator Instagram să spună: "Cu toți banii pe care îi aveți, ar fi trebuit să vă îmbrăcați mai elegant. E o lipsă de respect față de președinte". 

 

Deși a ales un costum, Justin s-a încălțat cu pantofi sport, în timp ce Hailey a îmbrăcat o rochie care a lăsat cam multă piele la vedere în partea superioară. Imediat după întâlnire, soții Bieber au mers la cină într-un local parizian, un loc mai potrivit pentru hainele alese.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1