Justin Bieber, show erotic cu «cea mai bună prietenă»

justin_bieber_hailey_baldwin_1.jpg

justin bieber
Justin Bieber şi Hailey Baldwin au spus că sunt buni prieteni, nu iubiţi
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

La 21 de ani, Justin Bieber îşi schimbă iubitele în funcţie de dispoziţie. După o relaţie controversată cu Selena Gomez, starul canadian s-a cuplat cu diferite fete, iar de Anul Nou a venit rândul „celei mai bune prietene”.

Justin Bieber şi fotomodelul Hailey Baldwin (19 ani) s-au mângâiat şi s-au sărutat pasional, ca doi îndrăgostiţi „înfometaţi”.

justin_bieber_hailey_baldwin.jpg

justin bieber hailey baldwin
De Anul Nou, Justin şi Hailey s-au sărutat ostentativ, ca doi iubiţi
Foto: arhiva personală

„Au făcut aşa ca să vadă toată lumea”, a declarat pentru TMZ un participant la petrecerea de Anul Nou desfăşurată pe insula Saint Barthelemy din Caraibe. „Se mâncau unul pe celălalt”, a continuat acesta.

Presa americană a scris încă din februarie 2015 că Bieber şi Baldwin formează un cuplu, dar ea a respins categoric supoziţiile. „Suntem doar prieteni. Îl ştiu de mult timp, de când aveam 13 ani. Încerc să fiu o bună prietenă şi să-l susţin”, a spus atunci Hailey.

hailey_baldwin.jpg

hailey baldwin
Hailey Baldwin profită din plin de vacanţele exotice cu Justin
Foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

 • justin bieber gol pusca

  Justin Bieber (21 de ani) a comis-o din nou! Artistul este obișnuit deja să apară pe primele pagini ale presei de scandal, dar de data aceasta a stârnit o controversă și mai mare. El și-a etalat tot ce are în dotare, fără să îi pese că este o celebritate de calibru internațional. Paparazzi l-au surprins în toată splendoarea, fâcând plajă nud, pe insula Bora Bora.

 • xenia deli iubita justin bieber

  Fotomodelul Xenia Deli a făcut furori la brațul și în patul lui Justin Bieber săptămâna trecută. Cei doi au fost surprinși mai întâi ţinându-se de mână într-un local din Los Angeles. Au dansat şi au luat cina împreună. Câteva zile mai târziu, toată planeta i-a putut vedea sărutându-se în noul videoclip al artistului.

 • justin bieber sex in trei

  Modelul de origine britanică Laura Carter (30 de ani) susține că a avut parte de cea mai bună partidă de sex din viața ei. Ea și o altă fată au fost „alese” de Justin Bieber (21 de ani), într-un club din Londra. Artistul ar fi jucat „adevăr sau provocare” cu mai multe fete, apoi a plecat cu una dintre el în dormitor, dar nu s-a săturat, așa că și-a pus un angajat să o aducă în camera lui de hotel pe focoasa Laura Carter.

 • laura carter

  Nu-ncape discuţie: Bieber poate avea orice femeie! Starul de 21 de ani dă pe spate în doar două ore orice femeie. Cel puţin aşa susţine un fotomodel britanic, care a făcut sex în 3 cu Justin.