Johnny Depp, beat criţă pe covorul roşu

15_foto-2-3-col-gettyimages-869481354.jpg

Bodyguardul l-a sprijinit tot timpul pe actor ca să nu-şi piardă echilibrul
Foto: Guliver Getty Images
Citeste tot despre: 

S-a făcut de râs! Actorul Johnny Depp (54 de ani) a venit băut bine la premiera noului film al lui Kenneth Branagh,“Crima din Orient Express”, ecranizarea romanului de succes omonim al Agathei Christie, care a avut loc recent la Londra. Actorul, care joacă rolul gangsterului Ratchett, a trebuit să fie sprijinit tot timpul de bodyguardul său pe covorul roşu. “Nu putea deloc să-şi ţină echilibrul. Toată lumea a zis că a băut în neştire. Sau poate s-a şi drogat”, a declarat o sursă pentru ziarul “The Sun”. Înainte de premieră, starul şi-ar fi petrecut o noapte într-un bar din capitala britanică. Alături de Depp, numeroase vedete şi-au dat întâlnire la premiera londoneză, cum ar fi, Michelle Pfeiffer, care a făcut furori cu decolteul ei la 59 de ani, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Daisy Ridley. Filmul intră în cinematografe luna aceasta. Pe ecranele din România va ajunge din 24 noiembrie. Acţiunea romanului “Crima din Orient Express” are loc într-un tren de lux, la bordul căruia are loc o crimă. 13 străini care călătoresc prin Europa devin suspecţi.

Loading...

Citește și

  • Actorul american Johnny Depp va cânta la chitară, live, alături de trupa sa preferată, Babybird, relatează site-ul Bang Showbiz.

  • Actorul de 46 de ani, care îl întruchipează pe Pălărierul nebun în cel mai recent film al lui Tim Burton, "Alice în Ţara Minunilor", spune că i-a plăcut în mod deosebit să poarte un kilt, fusta care face parte din costumul naţional al Scoţiei.