Jerry Seinfeld are 46 de maşini, dar merge cu metroul

15-foto-1-3-col-180.jpg

Jerry Seinfeld metrou
2015: Jerry Seinfeld (60 de ani) a fost recunoscut doar de câţiva călători din metrou
foto: arhiva personală

Jerry Seinfeld (60 de ani) deţine o colecţie de maşini de 15 milioane de dolari, dar circulă ca un om de rând. Actorul de comedie preferă să meargă la întâlniri cu metroul.

Newyorkezilor nu le-a venit să creadă ochilor când s-au deschis uşile metroului şi a intrat Jerry Seinfeld în persoană, îmbrăcat la patru ace. Cel mai bine plătit actor de comedie a luat-o la pas, zilele trecute, să se întâlnească cu soţia sa Jessica, de 43 de ani. Deşi are în garaj 46 de maşini fiţoase, majoritatea marca Porsche, actorul în vârstă preferă să îndure înghesuiala şi mirosul de transpiraţie, doar ca să evite aglomeraţia din trafic.

Colecţie maşini

 

La averea lui de 800 de milioane de dolari şi-ar fi permis un şofer experimentat. Însă, Seinfeld nu dorea să întârzie sub nici o formă la restaurantul italienesc din Manhattan, unde sărbătorea 15 ani de la căsătorie. De altfel, Jerry i-a învăţat şi pe copiii lui, Sascha (14 ani), Julian (11 ani) şi Shepherd (9 ani), să meargă la şcoală numai cu metroul.

Serialul cu numele său l-a făcut celebru

15-vedete_foto-4-45-60-wenn1673664.jpg

Jerry Seinfeld
1995 Joacă rolul principal în sitcomul “Seinfeld”

 

Jerry Seinfeld a ajuns celebru odată cu serialul american care-i poartă numele, creat de în colaborare cu Larry David. Episodul-pilot al producției a fost transmis la 5 iulie 1989, dar serialul a debutat în mai 1990. Ultimul episod a fost difuzat tot în mai, opt ani mai târziu, adică în 1998.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1