Jennifer Lopez, răvășitoare la concert. A venit fără lenjerie intimă

j_lo.jpg

jennifer lopez
J Lo, din nou răvășitoare prin ținuta provocatoare pe care a purtat-o la un concert
Foto: Instagram

Jennifer Lopez (47 de ani) pare să nu fie afectată deloc de trecerea timpului. Actrița și cântăreața J Lo este în continuare la fel de frumoasă și nu a ezitat să arate acest lucru în ultimul ei concert, unde a purtat o ținută foarte îndrăzneață.

Jennifer Lopez a lăsat publicul cu gura căscată atunci când a urcat pe scenă într-o rochie ce a arătat tuturor că frumoasa artistă a preferat să-și lase acasă lenjeria intimă, după cum precizează Daily Star.

j_lo_1.jpg

jennifer lopez
Jennifer Lopez și-a uimit fanii cu ținuta pe care a purtat-o pe scenă
Foto: Splash News

Acoperită complet, în partea superioară, fără binecunsocutul decolteu care face mereu furori la evenimente și pe Internet, rochia a a atras însă toate privirile în partea inferioară, pentru că picioarele superbe ale lui J Lo, precum și absența chiloților, au aprins serios imaginația spectatorilor.

j_lo_2.jpg

jennifer lopez
J Lo a preferat să-și lase lenjeria intimă acasă
Foto: Splash News

Fără teamă că ar fi putut să arate tuturor mai multe decât ar fi trebuit pe sub ținuta îndrăzneață, Jennifer Lopez a dansat provocator și a susținut ritmul muzicii, unduindu-și formele apetisante pe scenă.

j_lo_3.jpg

jennifer lopez
Nu a uitat să-și pună în evidență posteriorul printr-o altă ținută, pe scenă
Foto: Splash News

Desigur, aceasta nu a fost singura apariție vestimentară din timpul concertului. Vedeta a mai purtat și un body doarte sexy și mulat pe corpul său ademenitor, iar la final, și-a delectat fanii ridicându-și cămașa și arătându-le posteriorul care a făcut-o celebră în întreaga lume.

Le eveniment, J Lo a fost însoțită de iubitul său, Alex Rodriguez, care a părut foarte mândru de frumoasa lui iubită care are atâți admiratori.

j_lo_4.jpg

jennifer lopez
J Lo a fost însoțită de iubitul său, Alex Rodriguez
Foto: Splash News
Loading...
 
 

Citește și

  • jennifer lopez

    Jennifer Lopez este una dintre acele femei care pun încă un an în buchetul vieții, dar par că dau înapoi. Mereu proaspătă și sexy, artistei nu i-ai da un an mai mult de 25. Cu toate acestea, zilele acestea a ajuns la 47 de ani, motiv pentru o petrecere de pomină în Las Vegas.

  • jennifer lopez fara lenjerie intima

    Jennifer Lopez (46 de ani) a fost prezentatoarea evenimentului American Music Awards din acest an. Cântăreaţa şi-a expus formele voluptoase în ţinute extrem de provocatoare. Artista a păşit încrezătoare pe covorul roşu, într-o rochie care a lăsat să se vadă tot. Se pare că starul nu a purtat lenjerie intimă.