Jennifer Garner a fost desemnată cea mai frumoasă femeie! Iată de ce

Jennifer Garner

Jennifer Garner pare foarte fericită de când a fost aleasă cea mai frumoasă femeie
Jennifer Garner nu s-a considerat niciodată atrăgătoare
Foto: GuliverGetty Images

Actriţa Jennifer Garner a fost aleasă recent de revista “People” cea mai frumoasă femeie a anului 2019. Conform tradiţiei, diva apare pe coperta numărului special de frumuseţe al acestei publicaţii.

Jennifer Garner (47 de ani) a fost desemnată cea mai frumoasă femeie îndeosebi pentru modul său de viaţă foarte simplu, angajamentele sale în acte caritabile  şi pentru faptul că are grijă exemplar de cei trei copii ai ei, Violet, de 13 ani, Seraphina, de 10 ani, şi Samuel, de şapte ani. Actriţa, cu o avere de 60 milioane $, a divorţat anul trecut de Ben Affleck, însă continuă să rămână aproape de el pentru creşterea odraslelor lor.  Foarte modestă, Garner spune că nu s-a considerat niciodată atrăgătoare, nici când era mai tânără. “Fizicul nu a fost niciodată foarte important în familia mea. Nu cred că părinţii mi-au spus vreodată « Tu eşti drăguţă »”, a spus actriţa.

Jennifer Garner neschimbată în 15 ani

Nu poţi să crezi ce face Jennifer Garner pentru găina ei

Jennifer Garner se simte flatată de apreciere

Actriţa Jennifer Garner spune că se simte flatată fiindcă a fost astfel apreciată de revista “People”. Vedeta, care s-a născut în West Virginia, SUA, spune că mulţumeşte părinţilor pentru că au crescut-o cu picioarele pe pământ. Preferă să se îmbrace în blugi, cu pantofii sport şi pulovere, în afara ţinutelor deosebit de elegante pe care le poartă, când e frumoas machiată, pe covorul roşu. Dar când ajunge acasă după pozele strălucitoare cei trei copii o întreabă: “Poţi să te speli pe faţă? Poţi să-ţi strangi părul în coadă de cal? Şi văd complimente în asta. Ei vor doar să arăt ca mama lor”, a mărturisit vedeta. Jennifer Garner a fost aleasă recent de revista “People” cea mai frumoasă femeie a anului 2019.

Loading...

Citește și