Incredibil! Celine Dion îşi strânge de mână soţul mort în fiecare seară, înainte de culcare

spl1209027_015.jpg

celine dion, rene angelil, cancer, mana bronz
Soţul cântăreţei a murit în 2016, după o lungă luptă cu cancerul
foto Guliver / Splashnews

A fost o iubire ca în filme! Celine Dion (49 de ani) a povestit recent că „îşi strânge de mână soţul mort în 2016”, în fiecare seară. Cântăreaţa care are o avere de peste o jumătate de miliard de dolari a recunoscut că are acasă o replică din bronz a mâinii lui Rene Angelil, care s-a stins în 2016, după o lungă bălătie cu cancerul.

Nu se urcă pe scenă fără să vorbească cu Angelil sau fără să îi strângă mâna rece, de bronz. Cântăreaţa a povestit, la împlinirea a doi ani de la trecerea în nefiinţă a soţului ei, cum îşi alină dorul de el. Cântăreaţa a fost distrusă de decesul acestuia şi singura ei consolare au fost Rene Charles, de 17 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, de şapte ani. În în mare taină, şi-a ascuns în culise, în dulap o replică a mâinii soţului ei.

spl1536019_008.jpg

celine dion, rene angelil, cancer, mana bronz
La 14 ianuarie, s-au împlinit exact doi ani de la moartea lui Rene Angelin
foto Guliver / Splashnews

„Înainte să urca pe scenă sau să mă pun la culcare, îi strâng mâna şi am senzaţia că este cu mine. A lăsat un gol imens în urma sa şi încerc să îmi alin durerea aşa cum pot”, a declarat cântăreaţa pentru revista australiană „Stellar”. „Îi strâng mâna soţului şi bat cu ea în lemn în fiecare seară. Chiar dacă a murit, eu încă mai vorbesc şi mă sfătuiesc cu el. Încerc să îi arăt în fiecare zi că sunt puternică şi că rezit. Copiii noştri cresc frumos, ne simţim puternici şi totul este bine”, a spus Dion.

Loading...

Citește și