Imagine rară cu tatăl lui DiCaprio! Nimeni nu știa cum arată

leonardo_dicaprio.jpg

leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio (41 de ani)
foto: AP

Noaptea de duminică (28 februarie) spre luni (29 februarie) a fost una glorioasă pentru Leonardo DiCaprio (41 de ani), care, după ani de așteptare și muncă asiduă, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. La gala de premiere, desfășurată la Dolby Theatre, Hollywood, au fost prezente persoane importante din viața artistului.

Printre acestea s-au numărat și părinții lui Leonardo DiCaprio, care au asistat, cu mândrie, la premierea fiului lor. Mama actorului, Irmelin Indenbirken (73 de ani), a mai avut apariții publice înainte de acest eveniment, însă același lucru nu se poate spune și despre tatăl lui, George DiCaprio, care s-a ferit de ochii presei până acum.

Actorul nu seamănă deloc cu George DiCaprio, tatăl său

tata dicaprioZoom
Tatăl lui Leonardo DiCaprio, George DiCaprio, a fost prezent la cea de-a 88-a gală a premiilor Oscar
foto: Hepta

 

De această dată, nu s-a mai putut ascunde. George DiCaprio a fost surprins de fotografii prezenți la gala premiilor Oscar 2016. Aici s-a revăzut și cu Irmelin, de care este despărțit încă de la nașterea lui Leonardo, în anul 1974, când problemele financiare și-au pus amprenta asupra relației lor, potrivit dailymail.co.uk.

Mama sa, Irmelin, îl însoțește mereu la evenimente

mama leonardo dicaprioZoom
Irmelin Indenbirken (73 de ani), alături de fiul ei, Leonardo DiCaprio (41 de ani)
foto: REX/Shutterstock

 

Irmelin și George s-au cunoscut la facultate, în New York, în anul 1965. Cei doi trăiau într-unul din cel mai rău famate cartiere din Hollywood, unde prostituția era la ordinea zilei. Cu toate acestea, când Leonardo a venit pe lume, aceștia și-au dorit să îi ofere un stil de viață decent, ferit de greutățile vieții. S-au despărțit, dar au făcut în așa fel încât micul Leo să se bucure de prezența ambilor părinți, așa că s-au mutat în case adiacente, cu grădină comună.

De-a lungul timpului, atât Irmelin, cât și George, și-au găsit alți parteneri de viață. Irmelin a venit la Oscaruri cu partenerul ei, David Ward, iar George a venit alături de soția lui, Peggy, la petrecerea de după gala de premiere. George și Irmelin s-au purtat prietenește unul față de celălalt, în ciuda faptului că obișnuiau să formeze un cuplu. 

loading...

Citește și

 • the revenant leonardo di caprio oscar

  A cincea oară a fost cu noroc. Leonardo DiCaprio a câștigat, la 41 de ani, Oscarul pentru rolul principal din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori până acum pentru categoria „Cel mai bun actor în rol principal” și o dată pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”, dar 2016 a fost anul victorios. Actorul a pus în sfârșit mâna pe râvnita statuetă.

 • leonardo dicaprio oscar the revenant

  A trecut prin iad la filmările peliculei „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Asta povestește despre Leonardo DiCaprio (41 de ani) un membru al echipei de filmare conduse de regizorul Alejandro González Iñárritu. Sursa citată de publicația britanică Mirror spune că onorariul de 19,5 milioane de dolari a fost meritat pe deplin.

 • leonardo dicaprio oscar 2016 the revenant

  Ce-a de-a 88-a ediție a premiilor Oscar și-a desemnat câștigătorii. Anca Grădinariu, jurnalist și critic de film, a comentat pentru Click! rezultatele galei din acest an.

 • leonardo dicaprio oscar reactie

  Duminică noapte (28 februarie) va avea loc cea de-a 88-a ediție a galei Premiilor Oscar. De această dată, fanii lui Leonardo DiCaprio (41 de ani) se așteaptă să-l vadă pe actor cum va reacționa dacă va câștiga Oscarul. De-a lungul anilor, internetul s-a amuzat pe seama starului de la Hollywood, care a oferit reacții inedite de fiecare dată când a pierdut mult râvnita statuetă.