I-a luat fața lui Kim Kardashian. Cum arată sora divei în costum de baie, la 38 de ani

kourtney.jpg

kourtney
Kourtney Kardashian în costum de baie
hepta

Kourtney Kardashian (38 de ani) s-a bucurat de soare pe un iaht de lux. Odată cu ea s-a bucurat multă lume, după ce au văzut-o pe aceasta în costum de baie. Poate că nu are formele surorii sale, Kim Kardashian, dar nici nu-i trebuie. Kortney arată incredibil în bikini.

După ce a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, Kourtney a decis să se relaxeze la briza mării. Aceasta și-a lăsat cei trei copii în grija bunicilor și a fugit sa se bronzeze pe un iaht luxos, alături de Younes Bendjma (24 de ani), care a fost vrăjit de priveliște.

hepta_2938588.jpg

kourtney
ora lui Kim Kardashian a fost să se bronzeze pe un iaht de lux
hepta

Kourtney a purtat un cotum de baie din două piese de culoare roz. Sutienul parcă de abia i-a acoperit bustul generos, iar bikini-ul s-a așesat perfect pe fundul ei bombat.

hepta_2938596.jpg

kourtney
Kourtney Kardashian are forme proeminente
hepta

Recent, Kim Kardashian a fost ținuta glumelor și răutăților pe rețelele de socializare, după ce fundul acesteea, care a făcut-o celebră, a fost fotografiat în toată splendoarea lui. Admiratorii au rămas șocați când au văzut cu arată de fapt acesta, fără să fie editat, iar poze cu posteriorul ei, lăsat și plin de celulită, au acaparat internetul.

kim.jpg

kim
Kim Kardashian
instagram

 

Se pare că Kourtney nu se confruntă cu această problemă. Posteriorul ei este ferm și plăcut ochiul, ceea ce nu poate decât să o bucure.

hepta_2938593.jpg

kourtney
Kourtney Kardashian are un corp de invidiat
hepta
Loading...

Citește și

  • kim

    Despre Kim Kardashian (36 de ani) s-a scris în repetate rânduri că și-a arătat, în sfârșit, adevăratul corp, în ultimele apariții la plajă, iar faptul că intens mediatizatul posterior al brunetei nu arată ca în fotografiile de pictorial i-a deranjat pe fani, care i-au atras atenția ca are extreme de multă celulită și au încetat să îi mai urmarească profilul, de pe numeroase site-uri de socializare. Unii dintre cei mai importanți specialiști esteticieni au spus că fundul lui Kim este prea mare și sunt îngrijorați de cantitatea mare de celulită de pe acesta.

  • kim

    Despre Kim Kardashian (36 de ani) s-a scris în repetate rânduri că și-a arătat, în sfârșit, adevăratul corp, în ultimele apariții la plajă, iar faptul că intens mediatizatul posterior al brunetei nu arată ca în fotografiile de pictorial i-a deranjat pe fani, care i-au atras atenția ca are extreme de multă celulită și au âncetat să îi mai urmarească profilul, de pe numeroase site-uri de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1