Hugh Grant a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Simptomele violente pe care le-a avut

hugh-grant-anna-eberstein-0.jpg

hugh grant si anna
Hugh Grant a vorbit despre infectarea sa și a soției cu SARS-CoV-2
Sursă foto: Gettyimages

Hugh Grant, în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit că a fost infectat cu noul virus, în luna februarie a acestui an. Actorul a vorbit despre simptomele agresive pe care le-a resimțit și a detaliat cum a decurs întregul proces pentru el și soția sa, căci și partenera sa de viață a fost testată pozitiv pentru coronavirus în aceeași perioadă.

Hugh Grant a făcut o dezvăluite neașteptată în emisiunea "The Late Show With Stephen Colbert". Printre subiectele abordate de cei doi s-a numărat și unul mai puțin plăcut: îmbolnăvirea actorului, dar și a soției sale cu noul virus, la începutul lunii februarie. Hugh Grant a vorbit pe larg despre simptomele pe care le-a resimțit și a declarat că a fost foarte îngrijorat ținând cont că acestea au fost unele foarte violente. 

hugh_grant.jpg

hugh grant
Hugh Grant și soția sa au avut coronavirus în luna februarie
Sursă foto: Profimedia

"Totul a început cu un simptom ciudat, transpiram abundent fără motiv, era jenant. Apoi am simțit că ochii îmi sunt de trei ori mai mari decât erau în realitate și că un om masiv, precum Harvey Weinstein, ar sta pe pieptul meu. Mergeam pe stradă într-o zi și am realizat că nu aveam miros deloc. Atunci am început să mă panichez căci se vorbea deja despre pierderea mirosului ca fiind unul dintre semnele îmbolnăvirii", a povestit actorul, conform hollywoodreporter.com.

El a relatat, cu umorul caracteristic, că a mirosit gunoiul, dar și parfumul soției pentru a se convinge că într-adevăr simțul mirosului dispăruse complet. Grant a spus că a încercat să miroasă florile şi, pe măsură ce se îngrijora tot mai mult, a încercat şi cu lucruri mai puţin plăcute, precum un coş de gunoi, înainte de a-şi pulveriza parfumul soţiei direct în faţă. „Nu putem mirosi nimic”, a subliniat actorul în vârstă de 60 de ani.

Din fericire, atât el, cât și ea, s-au vindecat complet, iar panica provocată de infectarea cu SARS-CoV-2 nu este acum decât o amintire.

Marea Britanie se află acum în a doua perioadă de izolare, impusă de autorităţi pentru 30 de zile, până pe 3 decembrie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1