Heidi Klum, o zeiță modernă! A reinterpretat o pictură celebră într-un pictorial incendiar

1242911076001_5308729143001_et-heidiklum-020217-hulu.jpg

FOTO
Heidi Klum a reinterpertat pictura lui Boticelli, Nașterea lui Venus
Foto: Arhivă personală

Heidi Klum pozează dezbrăcată din nou, la scurt timp după ce imaginile cu ea la duș au făcut înconjurul lumii și au fost văzute de milioane de oameni. Fostul fotomodel a pozat pentru clipul de promovare al emisiunii Germany's Next Top Model ( Următorul top model al Germaniei), recreând faimoasa pictură a lui Boticelli, "Nașterea lui Venus".

Heidi Klum a reinterpretat pictura lui Boticelli în maniera caracteristică, pozând cât mai sexy și cu cât mai puține haine pe ea. Fotomodelul este înfățișat stând într-o scoico și ținând în mână o perlă. Sânii sunt acoperiți de brațele cu care susține perla. Fotografia seamănă izbitor cu poziția pe care o adoptă zeița Venus în lucrarea lui Boticelli, iar Heidi îi conferă un plus de senzualitate. Vedeta a împrtășit fotografia cu prietenii virtuali de pe Instagram pentru a promova un nou sezon al unei emisiuni care are ca principal scop găsirea unei tinere cu potențial de a deveni fotomodel internațional, prezent pe cat walk-urile din Milano sau Paris, informează thesun.co.uk.  Heidi este unul dintre membrii juriului în cadrul emisiunii și își folosesște experiența vastă în industria modei pentru a acorda concurentelor cele mai bune sfaturi.

fotoZoom
Heidi Klum promovează noul sezon Germany's Next Top Model
Foto:Arhivă personală

În ciuda faptului că are 44 de ani, Heidi nu renunță la petreceri și la comportamentul extrovertit și tineresc. Recent, ea a fost surpinsă alături de una dintre meodele momentului, Emily Ratajkowski, la petrecerea care a avut loc după decernarea Globurilor de Cristal. Cele două au dansat și, la un moment dat, și-au manifestat simpatia reciprocă, oferindu-și un pupic. Mai mult decât atât, Heidi nu pare să dorească să renunțe la pictorialele sexy prea devreme. În urmă cu aproximativ o lună a declarat că pasiunea pentru nudism circulă în familia ei și că are de gând să pozeze nud până când se va pensiona. 

FotoZoom
Heidi și Emily Ratajkowski au împărțit un pupic
Foto:Captură video
loading...
Loading...

Citește și