Heidi Klum, înlocuită de fostul iubit cu un fotomodel care arată perfect în sânii goi

alina_baikova.jpg

alina baikova
Alina Baikova i-a luat locul lui Heidi Klum în patul lui Vito Schnabel
foto: Hepta

Nu mai e cale de întoarcere în relația dintre fostul supermodel Heidi Klum și tinerelul Vito Schnabel. La două luni după ce vedeta a anunțat că are nevoie de o pauză în amor, pentru a se dedica celor patru copii din căsnicia cu Seal, Schnabel a fost surprins în compania unei ucrainence focoase.

Vito Schnabel (31 de ani)s-a reorientat repede după despărțirea de fostul supermodel german Heidi Klum (44 de ani). Curatorul de artă a fost surprins de fotoreporteri în compania unui fotomodel de 28 de ani, ucraineanca Alina Baikova. Cei doi s-au relaxat pe o plajă privată din Miami zilele trecute, într-o pauză de la târgul de artă anual organizat aici.

hepta_3276799.jpg

vito schnabel
Vito Schnabel, la plajă cu noua lui cucerire
foto: Hepta

 

Șatenă, înaltă, trasă prin inel, Alina Baikova are cel puțin încă un lucru în comun cu faimoasa Heidi Klum, în afară de podiumul prezăntprilor de modă. Amândouă arată perfect la plajă, fără sutien.

hepta_3279450.jpg

alina baikova
Alina Baikova, la plajă în sânii goi
foto: Hepta

 

foto_hepta_1.jpg

heidi klum
Heidi Klum și Vito Schnabel, pe vremea când formau un cuplu
foto: Hepta

 

Heidi Klum și Vito Schnabel au fost împreună trei ani și s-au despărțit oficial la sfârșitul lunii septembrie, după mai multe acuzații de infidelitate la adresa bărbatului cu 13 ani mai tânăr.

foto_hepta_2.jpg

heidi klum
Heidi Klum și Vito Schnabel au format un cuplu timp de trei ani
foto: Hepta

 

Fostul fotomodel, în prezent vedetă de televiziune, a declarat că simte nevoia unei pauze în relație, pentru a se ocupa de cei patru copii pe care îi are din căsnicia cu artistul Seal.

Loading...
 
 

Citește și